ABAST a la trobada Seguretat 360 per a Pimes, reptes 2020.

Notícies

ABAST a la trobada Seguretat 360 per a Pimes, reptes 2020.

6 de març de 2020

ABAST ha participat a la trobada IT “Seguretat 360 per a Pimes, reptes 2020” organitzada pel portal MuyPymes. En aquest esdeveniment, diversos especialistes en Ciberseguretat s’han donat cita per debatre sobre quins són els principals obstacles de petites i mitjanes empreses a l’hora de triar la protecció adequada per als seus negocis, així com quines solucions de seguretat podrien adaptar-se millor a les seves necessitats.

Xavier Isern, especialista de l’Àrea de Ciberseguretat d’ABAST, va estar present en aquesta reunió d’experts i va destacar la necessitat que les PIMES siguin conscients i objectives respecte al context i els riscos que corren els seus negocis davant les creixents ciberamenaces i que davant d’això s’assessorin bé sobre quines mesures són les millors per a la seva organització.

Entre les conclusions de la trobada, els experts reunits van coincidir que la conscienciació i formació, les eines de pagament per ús i els serveis gestionats conformen un equip guanyador de seguretat per a les pimes. Les petites i mitjanes empreses creuen que no són un objectiu “atractiu” per als ciberdelinqüents, però res més lluny de la realitat. Aquesta idea les porta a no fer anàlisis de risc per saber en quina situació real d’indefensió es troben, el que les situa en un blanc fàcil per als atacs. I la veritat és que els costos són alts, de mitjana, el 60% de les pimes víctimes d’un ciberatac desapareix al cap de sis mesos. Molts empresaris encara no saben que no és necessari invertir en cares infraestructures de seguretat o en professionals en plantilla. Tots aquests serveis poden ser externalitzats, el que redueix dràsticament el seu cost i s’asseguren tenir solucions adequades i un manteniment constant de les mateixes.

Galeria d’imatges

Registration

Forgotten Password?