Abast Systems certificat com HP Platinum Partner

Notícies

Abast Systems certificat com HP Platinum Partner

18 de novembre de 2013

Després dels canvis en el programa HP PartnerOne i el procés de recertificació per al nou any fiscal d’HP, Abast Systems es converteix en un dels dos únics HP Platinum Converged Infrastructure Specialist a Espanya i obté un gran nombre d’altres certificacions com a especialista HP.

L’actualització del programa de partners que HP realitza coincidint amb l’inici del seu exercici fiscal, representa un important esforç en formació i certificació per a aquells partners que volen mantenir o ampliar els seus estatuts d’especialistes. Abast Systems ha completat amb excel·lent nota aquest procés, ja que ha obtingut la màxima qualificació com a soci d’HP, la nova categoria HP Platinum Partner.

Es converteix d’aquesta manera en un dels dos únics partners certificats a Espanya com HP Platinum Converged Infrastructure Specialist. A més ha obtingut un gran nombre de certificacions com a especialista en les diferents àrees tecnològiques d’HP.

  • Especialitzacions HP EG (Enterprise Group): HP Platinum Converged Infrastructure Specialist, HP Gold Server Specialist, HP Gold Storage Specialist, HP Silver Networking Specialist, HP Gold ServiceOne Enterprise Specialist.
  • Especialitzacions HP PPS (Printing and Personal Systems): HP Gold Partner PPS Hardware, HP Gold Client Virtualization Specialist, HP Gold Workstation Specialist, HP Gold Managed Print Specialist, HP Gold ServiceOne Printing and Computing Specialist.
  • Especialitzacions HP Software: HP Silver IT Management Specialist

Aquestes especialitzacions són un reconeixement a les nombroses certificacions tècniques i comercials obtingudes pel personal d’Abast Systems, així com al volum de vendes i gran nombre de projectes desenvolupats sobre tecnologia HP.

Per tant, a punt de complir-se 25 anys de la seva fundació i d’una trajectòria de col·laboració estreta amb HP, Abast Systems segueix destacant com un dels partners més importants a Espanya d’aquest fabricant.

Registration

Forgotten Password?