Fortinet Advanced Partner – Integrator

ABAST integra les solucions d'aquest fabricant líder en dispositius de seguretat de xarxa i solucions per a la Gestió Unificada d'Amenaces. Comptem amb gran experiència en les solucions Fortigate i Fortiweb.

ABAST pertany al programa de partners certificats de Fortinet en qualitat de Fortinet Advanced Partner – Integrator i distribueix i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet. Som experts en solucions FortiGate Next Generation Firewall (NGFW), FortiGate Internal Network Firewall (INFW) i FortiWeb Web App Firewall (WAF).

Sobre Fortinet

Fortinet és el líder del mercat de dispositius de seguretat de xarxa i solucions per a la Gestió Unificada d’Amenaces. Van ser pioners amb els seus sistemes de seguretat multiamenaça basats en ASIC -FortiGate-, que van obtenir nombrosos premis del sector i es van presentar com la nova generació de sistemes de protecció de xarxa en temps real, capaços de detectar i eliminar els continguts susceptibles d’amenaces més perillosos del correu electrònic i del trànsit de web en temps real sense que es vegi degradat el rendiment de la xarxa.

Gràcies a la seva constant innovació en les seves solucions, actualment compten amb una extensa base de més de 125.000 clients satisfets a tot el món, entre els quals trobem la majoria de les empreses que apareixen a la llista Fortune Global 100.

Fortinet va ser fundada el 2000 per Ken Xie Con, té la seva seu central a Sunnywale, Califòrnia, i oficines al voltant de tot el món. Compta amb un sòlid equip de direcció amb àmplia experiència en networking i seguretat. La seva posició de lideratge en el mercat és validat constantment pels analistes de la indústria IT, organitzacions empresarials i mitjans de comunicació.

cap_next_generation_firewalls

Next Generation Firewalls (NGFW)


Els Next Generation Firewalls (NGFW) són tallafocs que han evolucionat incorporant moltes altres funcionalitats de seguretat com Anti-malware (anti-virus, anti-spyware, anti-spam), IPS (Sistema de Prevenció anti Intrusions), VPN (Xarxa Privada Virtual ), entre d'altres.

Leer más  >
cap_fortiweb_2

Fortiweb - Web Application Firewall


Fortiweb, la família de solucions WAF de Fortinet, ofereixen protecció multicapa per a les aplicacions web i XML i altres funcionalitats addicionals com balanceig de càrrega que li permetran millorar la seguretat i el rendiment de les seves aplicacions.

Leer más  >
cap_soluciones_de_seguridad

Infraestructura i solucions de Ciberseguretat


Cal minimitzar el risc davant del nombre creixent d'amenaces: virus, spam, atacs, intrusions, intercepció de dades, suplantació d'identitats, etc. I per a això és important comptar amb un soci tecnològic com ABAST, amb la visió global i especialització adequades.

Leer más  >

Cas d'èxit