Fortinet Gold Partner

ABAST integra les solucions d'aquest fabricant líder en dispositius de seguretat de xarxa i solucions per a la Gestió Unificada d'Amenaces. Comptem amb gran experiència en les solucions Fortigate i Fortiweb.

ABAST pertany al programa de partners certificats de Fortinet en qualitat de Fortinet Gold Partner i integra les solucions d’aquest fabricant en projectes de Seguretat de xarxes corporatives i Internet. Som experts en solucions FortiGate Next Generation Firewall (NGFW), FortiGate Internal Network Firewall (INFW) i FortiWeb Web App Firewall (WAF).

Sobre Fortinet

Fortinet és el líder del mercat de dispositius de seguretat de xarxa i solucions per a la Gestió Unificada d’Amenaces. Van ser pioners amb els seus sistemes de seguretat multiamenaça basats en ASIC -FortiGate-, que van obtenir nombrosos premis del sector i es van presentar com la nova generació de sistemes de protecció de xarxa en temps real, capaços de detectar i eliminar els continguts susceptibles d’amenaces més perillosos del correu electrònic i del trànsit de web en temps real sense que es vegi degradat el rendiment de la xarxa.

Gràcies a la seva constant innovació en les seves solucions, actualment compten amb una extensa base de més de 125.000 clients satisfets a tot el món, entre els quals trobem la majoria de les empreses que apareixen a la llista Fortune Global 100.

Fortinet va ser fundada el 2000 per Ken Xie Con, té la seva seu central a Sunnywale, Califòrnia, i oficines al voltant de tot el món. Compta amb un sòlid equip de direcció amb àmplia experiència en networking i seguretat. La seva posició de lideratge en el mercat és validat constantment pels analistes de la indústria IT, organitzacions empresarials i mitjans de comunicació.

cap_next_generation_firewalls

Next Generation Firewalls (NGFW)


Los Next Generation Firewalls (NGFW) son cortafuegos que han evolucionado incorporando muchas otras funcionalidades de seguridad como Anti-malware (anti-virus, anti-spyware, anti-spam), IPS (Sistema de Prevención anti Intrusiones), VPN (Red Privada Virtual), entre otras.

Leer más  >
cap_soluciones_de_seguridad

Infraestructura y soluciones de Ciberseguridad


Es necesario minimizar el riesgo frente al número cada vez mayor de amenazas: virus, spam, ataques, intrusiones, intercepción de datos, suplantación de identidades, etc. Y para ello es importante contar con un socio tecnológico como ABAST, con la visión global y especialización adecuadas.

Leer más  >

Cas d'èxit