Microsoft Dynamics CRM

Microsoft Dynamics 365 for Sales, for Marketing and for Customer Service

Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció al client amb l’última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

ATENCIÓ

Aquesta pàgina pertany a una versió anterior de la solució CRM de Microsoft, per a informació actualitzada vagi a: http://www.abast.es/ca/aplicacions-de-negoci/microsoft-dynamics-365/

Microsoft Dynamics CRM ha evolucionat per esdevenir una solució molt més potent i fàcil d’utilitzar.

El nou Dynamics CRM presenta una interfície totalment renovada, pensada per proporcionar una nova experiència a l’usuari. El seu disseny facilita la interacció amb l’eina i presenta la informació de forma més clara, amb un inequívoc enfocament cap al seu ús en dispositius mòbils amb pantalla tàctil (tablets, smartphones, etc.). A més, en les últimes actualitzacions ha anat incorporant noves funcionalitats en les àrees de Màrqueting, Vendes i Servei al client, eines per monitoritzar i analitzar la informació en xarxes socials, i altres millores a la plataforma.

Des ABAST posem a la seva disposició la nostra experiència de més de 30 anys desenvolupant i integrant aplicacions de gestió empresarial, així com la nostra base de coneixements com Microsoft Partner, per oferir-li solucions per al seu negoci basades en Microsoft Dynamics CRM.

Provi'l!


No esperi més per comprovar els avantatges que Microsoft Dynamics CRM pot aportar a la seva organització. Provi’l sense compromís durant 30 dies. Li oferim l’assessorament necessari per treure-li el màxim partit.

pruebe_microsoft_dynamics_crm

Principals àrees de Dynamics CRM

icono_social_engagement
icono_voice_of_customer
icono_marketing_automation
icono_parature_cat
icono_project_service
icono_field_service

Casos d'èxit

Característiques destacades

mejoras_crm_2013_1
mejoras_crm_2013_2
mejoras_crm_2013_3
mejoras_crm_2013_4
mejoras_crm_2013_5

Documents i vídeos sobre Microsoft Dynamics CRM

Dynamics CRM: Objectius i Beneficis


Breu presentació que en només 3 slides ens mostra quins són els principals objectius i beneficis de Microsoft Dynamics CRM per a una visió ràpida d’aquesta solució.

Microsoft Dynamics CRM Online ajuda a la teva empresa a créixer


Microsoft Dynamics CRM permet detectar, gestionar i tancar oportunitats de negoci, ajudant a la teva empresa a fer nous clients i incrementar les vendes

Millori el seu servei d'atenció al client amb Microsoft Dynamics CRM


Microsoft Dynamics CRM ajuda a la seva organització a donar millor servei als seus clients. Estimeu projectes i temps, planegi i assigni recursos i tingui dades en temps real del treball d’aquests recursos.

img_preview_guide_dynamics_crm_2016
img_preview_guide_dynamics_crm_2015
img_ebook_what's_changed
img_ebook_social_listening
img_ebook_what's_new_in_customer_service
img_ebook_meet_your_service_goals
img_ebook_give_great_customer_service
img_video_get_started_with_dynamics_crm
img_video_crm_for_tablets
img_video_crm_spring'14