Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió empresarial en el núvol

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions i desenvolupar noves oportunitats de negoci. Pot escollir diferents aplicacions modulars dissenyades per a processos, rols i sectors específics que l'ajudaran a resoldre problemes empresarials i a realitzar fàcilment la transició del negoci al núvol.

Com Gold Partner de Microsoft expert en aplicacions de gestió empresarial, ABAST li ofereix l'assessorament i serveis necessaris per a implantar aquestes solucions i ajudar a modernitzar la gestió, optimitzar processos i accelerar la transformació digital de la seva companyia.

Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió modulars en el núvol, que funcionen bé juntes o per separat

icon-sales
icon-marketing
icon-customer-service
icon-field-service

Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service (CRM)

En un mercat altament competitiu, la construcció i el manteniment de relacions duradores amb els clients es converteix en un dels aspectes més crítics per a la salut de qualsevol negoci.

ABAST integra solucions CRM que li aporten la capacitat de ‘tancar el cicle’ entre màrqueting, vendes i serveis per garantir el millor servei i atenció al client. Gràcies al CRM és possible dissenyar campanyes de màrqueting més efectives, accelerar el cicle de venda i augmentar les operacions comercials, i proporcionar un servei al client personalitzat i eficaç, mitjançant aplicacions integrades de Gestió de Vendes, Màrqueting, Atenció al Client o Gestió de Tècnics de Camp (Field Services).

Més informació sobre Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service (CRM)
icon-operations

Dynamics 365 for Finance and Operations

Una solució ERP que integra i automatitza moltes de les pràctiques de negoci associades amb els aspectes operatius o productius d’una empresa. Optimitza les finances i les operacions per impulsar el creixement i prendre decisions basades en dades en temps real a escala mundial, tot això amb una aplicació empresarial intel·ligent i moderna. ABAST, amb més de 200 implantacions de solucions ERP realitzades, aporta l’experiència, metodologia i coneixements necessaris per a abordar un projecte d’aquest tipus amb garanties d’èxit.

icon-project-service-automation

Dynamics 365 for Project Service Automation

Gestió de Projectes de Servei en un entorn àgil, còmode i col·laboratiu. Sigui més efectiu en els projectes unint persones, processos i tecnologia d’automatització i augmentant la productivitat mitjançant una experiència unificada. Integrada a la suite Dynamics 365, facilita la col·laboració dels caps de projectes i directors de vendes en les propostes gràcies a l’ús de plantilles. En el cas dels serveis d’automatització professionals, també ofereix enllaços amb Microsoft Project per millorar la planificació dels projectes des de les propostes inicials fins a la seva finalització.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation
icon-talent_

Dynamics 365 for Talent

La més àmplia i nova plataforma de Gestió de Recursos Humans, que ens permetrà que els nostres empleats donin el millor de si, fomentant l’èxit i proporcionant experiències excepcionals en totes les interaccions amb els empleats: des atraure les persones adequades amb eines natives de LinkedIn fins a la incorporació d’empleats, els incentius i el crecimiento.Dynamics 365 for Talent ens ajudarà a contractar les persones adequades, posar als nostres empleats en el camí de l’èxit corporatiu i fomentar l’excel·lència operacional.

Más información sobre Microsoft Dynamics 365 for Talent
icon-retail

Dynamics 365 for Retail

Ideal per aconseguir la perfecta connexió amb cada comprador. Proporciona la personalització del contacte amb els clients i l’augment de la productivitat dels empleats creant una experiència de compra excepcional i rellevant, combinant les operacions digitals, a la botiga i de back office. Gràcies a aquesta solució podrem crear experiències de compra envoltants, que ampliïn la nostra marca i fomenti les compres connectant-se amb els clients a través d’una tecnologia multicanal i experiències al detall personalitzades.

Provi gratis Dynamics 365 durant 30 dies

Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a crear i configurar un compte gratuït de prova