Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió empresarial en el núvol

Microsoft Dynamics 365 és una nova generació d'aplicacions empresarials intel·ligents que l'ajuden a capacitar als seus empleats, captar els clients, optimitzar operacions i desenvolupar noves oportunitats de negoci. Pot escollir diferents aplicacions modulars dissenyades per a processos, rols i sectors específics que l'ajudaran a resoldre problemes empresarials i a realitzar fàcilment la transició del negoci al núvol.

Com Gold Partner de Microsoft expert en aplicacions de gestió empresarial, ABAST li ofereix l'assessorament i serveis necessaris per a implantar aquestes solucions i ajudar a modernitzar la gestió, optimitzar processos i accelerar la transformació digital de la seva companyia.

Microsoft Dynamics 365

Aplicacions de gestió modulars en el núvol, que funcionen bé juntes o per separat

365_sales
Dynamic-365-Marketing
365_customer_service
365_field_service
365_customer_Insights
365_vacia

Solucions Dynamics 365 per CRM 

En un mercat altament competitiu, la construcció i el manteniment de relacions duradores amb els clients es converteix en un dels aspectes més crítics per a la salut de qualsevol negoci.

ABAST integra solucions CRM que li aporten la capacitat de ‘tancar el cicle’ entre màrqueting, vendes i serveis per garantir el millor servei i atenció a client. Gràcies al CRM és possible dissenyar campanyes de màrqueting més efectives, accelerar el cicle de venda i augmentar les operacions comercials, i proporcionar un servei al client personalitzat i eficaç, mitjançant aplicacions integrades de Gestió de Vendes, Màrqueting, Atenció al Client, Gestió de Tècnics de Camp (Field Services), Recursos Humans i Intel·ligència Artificial.

365_sales

Dynamics 365
Sales

En l’actualitat els compradors estan canviant les regles de joc. No n’hi ha prou amb simples transaccions i interaccions. Hem d’oferir als compradors experiències úniques que generin confiança i certesa. Amb Dynamics 365 Sales transformi i optimitzi l’experiència de vendes i converteixi les relacions comercials en ingressos.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Sales
Dynamic-365-Marketing

Dynamics 365
Marketing

Aconsegueixi que les seves relacions comercials siguin molt més profitoses creant experiències fluïdes que augmentin el nombre de clients potencials, millorant les capacitats de màrqueting i ampliant les seves oportunitats de venda amb Dynamics 365 Màrqueting.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Marketing
365_customer_service

Dynamics 365 Customer Service

Augmenti la fidelització de clients i l’afinitat de marca amb Dynamics 365 Customer Service. Posi a el servei dels seus equips dades optimitzades i una tecnologia unificada que li possibiliti oferir experiències optimitzades i fluïdes.

Más información sobre Microsoft Dynamics 365 Customer Service
365_field_service

Dynamics 365  Field Service

Amb Dynamics 365 Field Service ofereixi experiències excepcionals als clients. Enviï al recurs més adequat en el moment precís, al lloc indicat i posant al seu abast totes les eines necessàries per aconseguir resoldre la incidència a la primera i sense dificultats.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Field Service
365_customer_Insights

Dynamics 365  Customer Insights

Tregui partit d’una plataforma de dades de clients (CDP) flexible i molt intuïtiva per extreure coneixements i generar experiències totalment personalitzades per als clients. Centralitzi les dades dels clients procedents de diversos orígens per aconseguir una vista única dels seus clients en temps real.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Customer Insights
365_vacia

Dynamics 365  Customer Service Insights

Prengui decisions fonamentades i augmenti la qualitat de l’experiència del servei d’atenció a client amb informació “out of the box”. Analitzi el rendiment al llarg del temps en la totalitat de canals, conegui les àrees de creixement i augmenti la productivitat amb noves funcionalitats i característiques d’IA.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Customer Service Insights

Dynamics 365 Business Central
(Solución ERP)

Microsoft Dynamics 365 Business Central és l’evolució de Dynamics NAV, el software de gestió empresarial per a Pimes més utilitzat a Espanya i a tot el món, una solució pensada per automatitzar i connectar els seus processos empresarials de les àrees de finances, vendes, servei, operacions i projectes i que ha estat desenvolupada per oferir la millor experiència a l’usuari.

Més informació sobre Dynamics 365 Business Central
icons_d365bc

Altres solucions:

365_psa

Dynamics 365 for Project Service Automation

Gestió de Projectes de Servei en un entorn àgil, còmode i col·laboratiu. Sigui més efectiu en els projectes unint persones, processos i tecnologia d’automatització i augmentant la productivitat mitjançant una experiència unificada. Integrada a la suite Dynamics 365, facilita la col·laboració dels caps de projectes i directors de vendes en les propostes gràcies a l’ús de plantilles. En el cas dels serveis d’automatització professionals, també ofereix enllaços amb Microsoft Project per millorar la planificació dels projectes des de les propostes inicials fins a la seva finalització.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 for Project Service Automation
365_human resources

Dynamics 365 Human Resources

El triomf dels seus empleats és també el triomf del seu negoci. Amb Dynamics 365 Human Resources, creï un entorn de treball que incentivi a les persones i les iniciatives, gràcies a aquesta solució de recursos humans que l’ajuda a cuidar millor als seus equips.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 Human Resources
home-applications-customer-insights

Dynamics 365  IA

Iniciï el camí cap a la transformació digital gràcies a la IA, sense preocupar-se de l’experiència que tingui la seva organització. Ja sigui si el que li interessa és accelerar un procés concret o bé si vol revolucionar el sector, podrà arribar a aconseguir-ho facilitant recursos d’IA accessibles i útils en tota la seva empresa. Amb Dynamics 365 AI, cada grup té total llibertat per a resoldre els problemes i prendre les decisions per si mateix amb ajuda d’eines intel·ligents.

Més informació sobre Microsoft Dynamics 365 AI

Casos d'èxit

Provi gratis Dynamics 365 durant 30 dies

Contacti amb nosaltres i l’ajudarem a crear i configurar un compte gratuït de prova