IBM Silver Business Partner

ABAST està certificat com IBM Silver Business Partner i s’ha especialitzat en les solucions de Business Analytics IBM Cognos i en les solucions de col·laboració IBM Domino/Notes.

ABAST forma part del canal certificat d’IBM des de fa molts anys, especialitzant-se en la distribució, integració i desenvolupament de solucions basades en IBM Software. Actualment la nostra oferta es basa principalment en aquestes àrees:

Solucions Business Analytics

Partner de Cognos des de 1994, Abast Grup ofereix als seus clients una gran capacitat de servei i una gran experiència amb les eines BI d’IBM Cognos Software, que garanteixen un servei global i la millor solució Business Intelligence per a cada empresa. Els serveis que la nostra divisió de Solucions Business Intelligence presta sobre aquesta plataforma aborden des de les necessitats més bàsiques d’anàlisi i reporting fins a quadres de comandament avançats per a gestió del rendiment.

Solucions de Col·laboració, Gestió Documental, Gestió de Processos i Portals

El 1995 ABAST va iniciar la venda de llicències Lotus Notes (aleshores v3) i el desenvolupament de projectes sobre aquesta plataforma, per la qual cosa és un dels especialistes en aquestes solucions amb més experiència a Espanya. En l’actualitat, com IBM Advanced Business Partner, ofereix als seus clients el conjunt de solucions software IBM Collaboration Solutions (abans IBM Lotus Software), entre les que es troben IBM Notes i Domino, solucions de la famila IBM Websphere Software, i una gran oferta de serveis de valor afegit, que van des de la instal·lació i configuració de productes al disseny d’aplicacions a mida, el desenvolupament de solucions estàndard sobre aquestes plataformes, el suport i la formació.

NOTA: Després de la venda per part d’IBM de part de la seva cartera de solucions software, aquestes solucions de col·laboració, incloses Notes i Domino, han passat a pertànyer a l’empresa HCL Software, de qui ABAST també és partner certificat.

Solucions i serveis destacats

cap_soluciones_bi_ibm_cognos

Solucions Business Intelligence / Analytics IBM Cognos


De la intel·ligència empresarial al rendiment financer i de la gestió d'estratègies a les aplicacions analítiques, el software IBM Cognos proporciona a la seva organització tot el necessari per basar-se en l'analítica i aconseguir el màxim rendiment.

Leer más  >
cap_servicios_ibm_domino_notes

Serveis per a IBM Domino / Notes


ABAST posa al seu servei tots els seus coneixements i més de 20 anys d'experiència en les tecnologies IBM Domino / Notes per ajudar-lo en el desenvolupament de solucions de treball en grup o Workflow, o en l'administració d'aquestes plataformes de productivitat i col·laboració.

Leer más  >
cap_qdoc

QDoc - Gestió Documental per Normatives


Una eina per gestionar organitzadament la informació referent a normatives, procediments, instruccions i formats de registre, generats pels departaments de Gestió, per al seguiment de diferents normatives ISO (Qualitat, Medi Ambient, Seguretat ...).

Leer más  >
cap_tecnologias_utilizadas_desarrollo_soluciones_a_medida

Desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia IBM


Principals tecnologies d'IBM utilitzades per l'àrea de desenvolupament de solucions a mida

Leer más  >