Tecnologia hiperconvergent HPE per VDI

Desplegament ràpid d'escriptoris virtuals segurs per teletreball i mobilitat

La tecnologia hiperconvergent d'HPE permet desplegar de forma ràpida infraestructura VDI amb la flexibilitat i escalabilitat necessàries per adaptar-se i créixer amb la teva organització.

La virtualització d’escriptoris és probablement la forma més segura, flexible i eficient per la qual poden optar les organitzacions per oferir als seus empleats un entorn de teletreball amb accés a totes les aplicacions i recursos corporatius sense problemes de seguretat i rendiment. Centralitzar els escriptoris i llançar-los contra qualsevol dispositiu permet als usuaris treballar des de qualsevol lloc, mentre que el control de la informació i la gestió de les aplicacions queden confinades al centre de dades, el que facilita la seguretat, el manteniment i el backup de les dades.

Des d’ABAST t’oferim diverses alternatives basades en solucions hiperconvergents d’HPE per desplegar de forma ràpida infraestructura VDI.

Opció 1
VDI amb HPE SimpliVity

img_hpe_simplivity_380

Implementa ràpidament solucions de VDI utilitzant productes llestos per desplegar en dies en lloc de mesos

Intel·ligentment simple
Administra de forma centralitzada des de l’extrem al core del teu negoci amb una única interfície. Actualitza el software, l’hipervisor i el firmware en un sol clic. Diagnostica el 86% dels problemes abans que succeeixin gràcies a HPE InfoSight.

Hiper eficient
Estalvi de capacitat del 90% (10X) en l’emmagatzematge primari i secundari. Mitiga la pèrdua de dades amb la protecció de dades incorporada. Restaurar 1 TB VM

Extrem optimitzat
Aconsegueix una alta disponibilitat per a cada site amb només dos nodes. Simplifica el control del site ROBO / edge amb gestió centralitzada. Còpia de seguretat de màquines virtuals i automatització de l’extrem al core.

Opció 2
VDI amb HPE Nimble dHCI

imh_hpe_vdi_1

Implementa la flexibilitat i la simplicitat d’una solució per VDI hiperconvergent amb HPE Nimble dHCI i servidors ProLiant. Si comptes amb servidors DL360 / DL380 Gen9 i Gen10 existents pots aprofitar ja aquests actius.

Intel·ligentment simple
Intel·ligència completa automatitzada i sota demanda i automatització basada en polítiques per a la gestió centralitzada en VM.

Absolutament resistent
99.9999% de disponibilitat de dades, velocitat de flash total i latència per sota el ms per a aplicacions sempre actives.

Eficientment escalable
Augmenta la computació i l’emmagatzematge de forma independent, i si cal estén-lo a través d’un núvol híbrid, amb eficiència de dades líder en la indústria.


Amb el software de virtualització d’escriptori que prefereixi

img_hpe_vdi_2
Que des d’ABAST, com a partner de VMware, Citrix i Microsoft, també podem ajudar a configurar

* L’ús de la solució d’Escriptoris Virtuals de Microsoft només està disponible amb l’emmagatzematge de les màquines virtuals ubicat a HPE Nimble dHCI


Avantatges de les solucions hiperconvergents d’HPE

img_hiperconvergencia_1

Implementació súper ràpida

img_hiperconvergencia_2

Gestió simplificada

img_hiperconvergencia_3

Operacions eficients


Exemples de dimensionament

imh_hpe_vdi_4


Avantatges d’una solució d’Infraestructura d’Escriptoris Virtuals (VDI)

Teletreball i mobilitat

Accés a totes les aplicacions i documents corporatius des de qualsevol dispositiu i lloc amb una connexió bàsica a internet (3G, ADSL …)., proporcionant una experiència d’usuari unificada i alt rendiment per a treballar en temps real.

Major seguretat per a les seves dades

Les dades viatgen encriptades sense necessitat de VPN. i la informació no es perd en cas de robatori o pèrdua del dispositiu perquè realment està en els sistemes centrals de la companyia. A més es realitzen còpies de seguretat que normalment no s’aplicarien a la informació emmagatzemada directament en els dispositius d’usuari.

Major control

Unifica la gestió general de la informàtica i redueix les incidències fins a un 70%.
Els escriptoris són personalitzables i permet el desplegament de plantilles, sense límit d’espai ni temps. A més facilita el control de perifèrics.

Flexibilitat

Permet la incorporació de nous usuaris de forma gairebé immediata. Recursos adaptables per ajustar-se a les necessitats de l’organització.