HPE SimpliVity

Sistemes hiperconvergents d'HPE

Les solucions d'infraestructura hiperconvergent HPE SimpliVity potencien la TI proporcionant una plataforma simple, eficient i definida per software que combina tot per sota del hipervisor i ofereix l'agilitat i la rendibilitat del núvol amb les capacitats empresarials de la infraestructura local. Com HPE Gold Partner expert en Infraestructura convergent i hiperconvergent, ABAST posa a la seva disposició aquestes solucions i els serveis necessaris per a un ràpid desplegament de noves infraestructures virtualitzades i entorns VDI.

HPE SimpliVity: Hipersimple. Hiperescalable. Hiperconvergent.

Agiliti les operacions de TI amb una plataforma hiperconvergent eficient, simple i ràpida. HPE SimpliVity combina la seva infraestructura TI i els seus serveis de dades avançats en una única solució all-flash integrada per un cost inferior a la infraestructura tradicional o fins i tot al del núvol. Amb les solucions hiperconvergents HPE SimpliVity, cada sistema arriba preconfigurat amb servidors, emmagatzematge, connexió en xarxa i software de virtualització per permetre un desplegament ultraràpid de nova infraestructura per a noves càrregues de treball.

img_hpe_simplivity_380

HPE SimpliVity 380

La solució hiperconvergent més completa del sector amb gestió centrada en màquines virtuals i basada en polítiques, i compressió i deduplicació sempre en funcionament.

img_hpe_simplivity_2600

HPE SimpliVity 2600

El mateix programari resilient que HPE SimpliVity 380 en un format hiper eficient i de gran densitat de racks, ideal per a entorns VDI.

img_hiperconvergencia_1

Implementació súper ràpida

Implementi i ampliï en minuts amb HP OneView per a totes les IP relacionades amb l’agrupació de servidors, emmagatzematge i inici del sistema.

img_hiperconvergencia_2

Gestió simplificada

Administri tota la seva infraestructura virtual des d’una sola interfície, sense necessitat de servidor, emmagatzematge o experiència en virtualització.

img_hiperconvergencia_3

Operacions eficients

Aconsegueixi 4 vegades més de computació en 75% menys espai que els sistemes tradicionals.

Avantatges i escenaris d’ús d’HPE SimpliVity

Consolidació de centres de dades

HPE SimpliVity li brinda escalabilitat rendible per les seves oficines remotes. Proporciona eficiència i protecció de dades integrada i centralitza la gestió en una única solució unificada. A cada ubicació, les noves configuracions de processador únic generen estalvis de costos en matèria de llicències i servidors.

Protecció de dades

Protegeixi les seves dades d’una forma molt més ràpida i eficaç. Gràcies a la seva característica de protecció de dades global i integrada, HPE SimpliVity redueix els requisits d’emmagatzematge i ample de banda, proporcionant més punts de recuperació i una protecció millorada de les màquines virtuals.

Oficines remotes / sucursals

HPE Simplivity li peermite minimitzar l’espai del seu centre de dades amb una infraestructura hiperconvergente que ocupa fins a 10 vegades menys que la basada en dispositius tradicionals. Tot això repercuteix en uns costos inferiors, major eficiència operativa i millor rendiment.

Núvol híbrid

Obtingui rendiment i fiabilitat empresarial amb els nivells d’eficiència, flexibilitat i rendibilitat del núvol. HPE SimpliVity és la solució ideal per a un entorn híbrid i ofereix els avantatges en matèria de costos del núvol públic sense els riscos i desavantatges del mateix.

Disaster Recovery

HPE SimpliVity RapidDR, una eina opcional de programari, el guiarà en la planificació i organització de la recuperació davant desastres. Proporciona una recuperació de TI ràpida i fiable, que inclou failover (commutació per error) o failback (recuperació després errors) amb un sol clic.

VDI – escriptoris virtuals

Redueixi costos sense sacrificar el rendiment o la resiliència. HPE SimpliVity permet oferir més escriptoris virtuals amb menys maquinari. Afegiu nodes fàcilment quan implementi nous escriptoris i faci còpies de seguretat, restauri o clone una màquina virtual amb només uns pocs clics.

Descargue este documento con las características de la solución hiperconvergente HPE Simplivity 380

pdf_data_sheet_hpe_simplivity_380

Descargue esta infografía para conocer las claves sobre el concepto de hiperconvergencia

pdf_5_cosas_hiperconvergencia