ABAST aconsegueix noves competències Gold i Silver de Microsoft

29/01/2019

ABAST ha arribat al nivell Gold en la competència Small and Midmarket Cloud Solutions i suma una nova competència, Silver Messaging. Amb aquestes són ja un total de 10 competències, 5 d'elles Gold i unes altres 5 Silver, les que ABAST acredita com a Partner Gold de Microsoft.

La competència Gold Small and Midmarket Cloud Solutions acredita els partner de Microsoft que han aconseguit un alt nivell d’especialització en l’oferta a clients SMB d’una varietat de serveis en el núvol de Microsoft com Microsoft 365, Office 365, Azure, Enterprise Mobility and Security, Power BI i Dynamics 365 Business Central.

Per la seva banda els socis amb la competència Messaging demostren la seva capacitat tècnica amb els productes d’Exchange i l’Exchange Online en el lliurament de solucions de correu electrònic i col·laboració en diverses experiències que inclouen telèfon, pastilles, equips d’escriptori i Internet.

Per complir amb els requeriments d’aquestes competències, ABAST ha hagut de demostrar un gran coneixement i experiència en aquestes solucions a través de la formació i certificació del seu personal i de referències de projectes, a més de superar el volum de negoci que exigeix ​​Microsoft per acreditar a un partner com a especialista Silver o Gold d’aquestes línies de producte.

Microsoft_Partner_competencias_29_enero_2019