Veeam premia ABAST al seu Partner Summit 2017

27/3/2017

Durant la celebració del Veeam Summit Partner 2017 el passat 23 de març a Madrid, es van fer entrega dels Veeam Partner Adwards 2016 als partners que més havien destacat durant l’any passat. En aquesta ocasió, ABAST va ser guardonat amb el premi al partner amb major eficiència en màrqueting. ABAST és des de fa anys un dels partners de Veeam més importants a Espanya i ha desenvolupat nombrosos projectes de solucions de backup, recuperació i replicació de dades basades en la tecnologia d’aquest fabricant, que ha presentat recentment la versió 9.5 de la seva Veeam Disponibilitat Suite amb importants novetats.

Roger Mascarell, responsable de Negoci de l’àrea d’Infraestructures en ABAST, recull el premi en el Veeam Partner Summit 2017

premio_veeam_2017
cap_veeam_95

Veeam Availability Suite v9.5


Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent - Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ - aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Leer más  >