Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017

Notícies

Veeam premia ABAST en el seu Partner Summit 2017

27 de març de 2017

Durant la celebració del Veeam Summit Partner 2017 el passat 23 de març a Madrid, es van fer entrega els Veeam Partner Adwards 2016 als partners que més havien destacat durant l’any passat. En aquesta ocasió, ABAST va ser guardonat amb el premi al partner amb major eficiència en màrqueting. ABAST és des de fa anys un dels partners de Veeam més importants a Espanya i ha desenvolupat nombrosos projectes de solucions de backup, recuperació i replicació de dades basades en la tecnologia d’aquest fabricant, que ha presentat recentment la versió 9.5 de la seva Veeam Availability Suite amb importants novetats.

Roger Mascarell, Responsable de Negoci de l’àrea d’Infraestructures d’ABAST, recull el premi en el Veeam Partner Summit 2017

Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent – Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ – aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Registration

Forgotten Password?