Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

Webinar sota demanda

Automatitzi tasques i treballi de forma més intel·ligent amb UiPath

És capaç d’imaginar el nivell de productivitat i l’avantatge competitiu que obtindria si cada empleat de la seva organització, o almenys aquells que dediquen més temps a tasques repetitives, tingués el seu propi robot de software com a assistent per fer la feina pesada? Podrien treballar més ràpid, amb més precisió i en tasques de més valor que maximitzin l’impacte en el seu negoci i els facin més feliços.

En aquest webinar conjunt amb UiPath, líder en tecnologia RPA (Robotic Process Automation) , us mostrarem exemples de com els robots de software poden descarregar de feina i realitzar multitud de tasques en la seva organització que no estaven automatitzades, tant de forma desatesa com en col·laboració amb un empleat. Veurem a més com la plataforma d’UiPath aplica Intel·ligència Artificial i Machine Learning a tot el cicle de l’automatització.

Sota el lema «un robot per a cada persona» volem oferir-li la nostra visió del lloc de treball modern en què les empreses permeten als empleats fer servir, crear i beneficiar-se de l’automatització i treballar de manera més intel·ligent.

 

Durada: 47 min

Registration

Forgotten Password?