Ciberseguretat, el Pla de contingència com a element clau per a la Resiliència

Webinar

Ciberseguretat, el Pla de contingència com a element clau per a la Resiliència

23/11/2021

Webinar

La resiliència empresarial és la capacitat d’una companyia per adaptar-se i recuperar-se davant de situacions adverses amb resultats positius. Ens agradaria creure que el més habitual és que una empresa pugui solucionar fàcilment una adversitat i fins i tot en surti reforçada, però la realitat sol ser una altra i un estudi recent assenyala que un 60% de les pimes que pateixen un ciberatac es veuen obligades a tancar.

Més enllà de les mesures de protecció que puguem implementar, un Pla de Continuïtat es presenta com una eina bàsica perquè la nostra organització estigui preparada, tingui una guia clara de com actuar davant d’una interrupció no prevista de la seva operativa i pugui recuperar i restaurar la seva activitat el més ràpidament possible.

En aquest webinar organitzat per la Cámara de Madrid i ABAST, proveïdor homologat del programa TIC Negocios, explicarem les diferències entre Pla de Continuïtat de Negoci, Pla de Contingència TI, Pla de Recuperació de Desastres, etc., la seva importància i quina és la millor manera d’abordar-los dins una mitjana empresa.

Detalls i Agenda

Data

23/11/2021

Inici: 10h

AGENDA

  • Benvinguda
    Paulino Paniagua, Coordinador portal TIC Negocios Cámara de Comercio de Madrid
    Xavier Pellicer. Director de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST
  • Preparant la meva empresa davant de l’imprevist. Conceptes clau d’un pla de continuïtat
    Xavier Isern, Especialista de l’àrea de Ciberseguretat d’ABAST
  • Precs i preguntes
  • Clausura

Registration

Forgotten Password?