La nova era de HPE en gestió i protecció de la dada

Webinar sota demanda

La nova era de HPE en gestió i protecció de la dada

Estigues tranquil davant les creixents amenaces del ransomware amb les solucions de protecció de dades i disaster recovery d’HPE i Zerto.

Descobreix els serveis de Backup i Recovery d’HPE Greenlake, còpia de seguretat i recuperació oferts sota servei per a les teves VMs de VMware. Serveis que ja estaven disponibles per a HPE Alletra, HPE Primera i HPE Nimble, però que des de l’any passat suporten també qualsevol plataforma d’emmagatzematge primari d’altres fabricants.

Coneix com HPE StoreOnce, la solució d’emmagatzematge secundari d’HPE, s’integra amb diferents solucions d’emmagatzematge i softwares de còpia de seguretat, i com pot proporcionar immutabilitat de la dada automàtica amb Veeam 12.

Aconsegueix la capacitat de recuperar-te de forma ràpida a un punt de només uns segons abans d’un atac gràcies a Zerto, que permet la recuperació de les teves aplicacions i dades virtualitzades o contenidoritzades, des de l’extrem fins al núvol. Amb protecció en temps real, granularitat de segons i la flexibilitat de recuperar en el moment que tu decideixis.

De tot això en parlem al webinar que organitzem el 28 de febrer de 2023 i que ara pots visualitzar sota demanda.

Registration

Forgotten Password?