Nous models de llicenciament Microsoft

Webinar sota demanda

Nous models de llicenciament Microsoft

Des de fa mesos, Microsoft anuncia canvis en la seva política de llicenciament. D’una banda, a partir de l’1 de gener del 2022 ja no es podran adquirir ni renovar llicències de programari o serveis en línia a través del programa Open License de Microsoft (llicències perpètues). Les noves compres de llicències s’hauran de fer com a subscripcions dins del programa CSP (Cloud Service Provider) que Microsoft posa a disposició a través de Partners especialitzats com ABAST.

D’altra banda, Microsoft també impulsa la unificació i simplificació del procés d’adquisició de subscripcions. La iniciativa, batejada com a New Commerce Experience, significa una transició de les subscripcions d’Office 365, Microsoft 365, Dynamics 365, Windows 365, Power Platform i altres productes de Microsoft a un mateix model i procés de compra.

Tot això tindrà un impacte important en la manera tant d’adquirir noves llicències com de renovar les llicències actuals o subscripcions en ús a la teva organització. Impacte que volem explicar-te detalladament en aquest webinar perquè puguis planificar amb prou temps i informació les teves noves compres i renovacions.

Ponents:

Xavier Comes Ferrer, Especialista Microsoft / Citrix a ABAST.

Eduardo Jover, Responsable Prevenda d’Aplicacions Empresarials a ABAST.

Registration

Forgotten Password?