Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA

Webinar sota demanda

Novetats Aruba Networks per a la nova generació de xarxes impulsades per IA

En aquest webinar us presentem les novetats de la propera generació de xarxes impulsades per IA d’Aruba Network. Amb IA aplicada a tots els fluxos de gestió de xarxa, la nova intel·ligència i automatització d’Aruba t’ajuda a mantenir el ritme, des de la instal·lació fins a la posada en funcionament. Utilitza un únic punt de visibilitat i control de la xarxa amb Aruba Central i unifica la connectivitat i la seguretat des de l’extrem fins al núvol.

CONTINGUT

Novetats de la gamma Aruba AOS – CX
– Aruba CX 10000: Evolució de l’arquitectura de commutació, amb firewall inclòs per al trànsit est-oest, segmentació zero trust i telemetria intensiva.
– Aruba CX 9300: Dissenyat per oferir flexibilitat, densitat elevada, xarxes per a servidors i emmagatzematge i connectivitat dins de l’estructura.
– Aruba 8100: Amb un enfocament flexible i innovador per abordar les demandes d’aplicacions, seguretat i escalabilitat de l’era mòbil, el núvol i l’IoT.

Novetats a WIFI
Nova gamma de solucions que ofereixen connectivitat Wi-Fi 6E ràpida, resilient i segura, per a empreses que necessiten més capacitat sense fils i canals més amplis.

Aruba Central Net conductor
Automatització i orquestració de xarxes empresarials basades en el núvol. Configura automàticament la infraestructura de LAN, WLAN i WAN per oferir un rendiment òptim de la xarxa, alhora que defineix i aplica directives de seguretat detallades, base per a les arquitectures de Zero Trust i SASE.

PONENTS

Desiree Melendez. Business Development Manager Networking / Sales Specialist Serveis Gestionats. ABAST
Pedro José Caballero. Channel System Engineer a Aruba.

Registration

Forgotten Password?