Projectes de Digitalització finançables amb fons Next Generation

Webinar

Projectes de Digitalització finançables amb fons Next Generation

23/09/2021

Webinar

El Govern d’Espanya ha definit la Transformació Digital com el segon dels eixos principals del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que concreta l’ús que el nostre país farà de les ajudes previstes a través dels fons europeus Next Generation. En total, s’estima que en els propers anys poden arribar a aprovar-se més de 20.000 milions d’euros en ajudes a projectes de Transformació Digital a Espanya.

En aquest webinar organitzat per la Cámara de Madrid i ABAST, proveïdor homologat del programa TIC Negocios, i amb la col·laboració de Fi Group, donarem a conèixer les últimes notícies sobre els ajuts a projectes de digitalització i mostrarem exemples de diferents tipologies de projectes que poden impulsar la transformació i innovació a les organitzacions.

Detalls i Agenda

Data

23/09/2021

 

AGENDA

10:00 Benvinguda
Raúl Herrero García, Responsable portal TIC Negocios Cámara de Comercio de Madrid
Pedro García Torralba. Director oficina de Madrid d’ABAST / Director AbastSPI
Curro García Lozano, Responsable comercial oficina a Madrid de Fi Group

10:05 Fons Next Generation / Ajudes a la Transformació Digital del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Què en sabem fins ara?
Xavier Gómez Aparicio, Sectorial leader a Next Generation EU – Transformació Digital. Fi Group

10:30 Exemples de projectes de digitalització i innovació TIC subvencionables. Característiques i avantatges per a la teva organització.
Carlos García Deza, Director de Marketing d’ABAST

10:50 Precs i preguntes

11:00 Clausura

Registration

Forgotten Password?