SPOUG21 – Let’s Re/start

Evento

Presentación

Han estat temps difícils i és moment de prendre impuls, de créixer, de fer un salt qualitatiu i sentir-nos més que mai dins d’una comunitat que és clau per al procés de transformació de la societat.

ABAST és patrocinador Gold de la convenció anual SPOUG21, un esdeveniment híbrid que tindrà lloc el 3 de novembre a la Casa del Lector de Matadero Madrid, i de forma virtual a diversos tracks on t’aproparem les darreres novetats sobre la base de dades Oracle, seguretat, arquitectura cloud, desenvolupament cloud, així com de les múltiples solucions de gestió empresarial.

Els nostres companys Aitor Casas i Héctor Martínez realitzaran una ponència a les 12h a la Sala Patrocinadors titulada: “Quin valor ofereix Exadata Cloud@Customer a la meva organització. Característiques, avantatges i casos pràctics”. També disposarem d’un punt d’informació on estarem encantats de saludar-vos.

A més, més de 60 speakers formaran part d’aquest esdeveniment únic a Espanya organitzat per SPOUG, l’Associació d’Usuaris d’Oracle a Espanya, per tal de potenciar el coneixement i donar a conèixer totes les novetats d’Oracle a través de casos d’èxit, experiències i molta informació al servei de la innovació tecnològica, per impulsar entre tots el creixement de la societat.

Més de 50 sessions que faran que el proper 3 de novembre sigui una data única per marcar al teu calendari. Endinseu-vos en una experiència on les enormes capacitats de la tecnologia i solucions Oracle seran les autèntiques protagonistes.

A més, aquest any tenim una cita ineludible amb la solidaritat, per això, el 5% dels ingressos per la venda d’entrades aniran destinats a ajudar els damnificats pel volcà de La Palma.

Detalles/Agenda

PONÈNCIA ABAST

Quin valor ofereix Exadata Cloud@Customer a la meva organització? Característiques, avantatges i casos pràctics

Aitor Casas, Director de Negoci àrees Oracle, Cloud i Innovació. ABAST
Héctor Martínez, Oracle Cloud Technical Leader. ABAST

Podeu consultar l’agenda completa de l’esdeveniment aquí

Fecha y lugar

03/11/2021
Casa del Lector de Matadero Madrid
P.º de la Chopera, 14, 28045 Madrid

Registration

Forgotten Password?