SPOUG22 – Conferència Anual d’Usuaris d’Oracle a Espanya

Evento

SPOUG22 – Conferència Anual d’Usuaris d’Oracle a Espanya

02/06/2022

Presentación

Del 2 al 3 de juny se celebrarà SPOUG22, la conferència anual de SPOUG (Grup d’Usuaris d’Oracle a Espanya), en què ABAST de nou participa com a patrocinador.

Et convidem a participar en un esdeveniment on la innovació, el coneixement i la formació s’uneixen per liderar el procés de transformació de la societat. SPOUG22 és la Convenció Anual de SPOUG, l’associació d’Usuaris d’Oracle a Espanya, i aquest any volem ser imparables cap al repte que ens hem marcat: caminar plegats cap al progrés i la transformació tecnològica gràcies a les solucions i productes d’Oracle.

Estem desitjant veure’t a Alcalá de Henares, els propers 2 i 3 de juny, una bella localitat ubicada a 20 minuts de Madrid. Es tracta d’un dels millors mesos de l’any per gaudir de les instal·lacions del lloc escollit per celebrar l’esdeveniment, i per descomptat per viure aquesta localitat històrica que inspira i que val la pena viure. És precisament aquest esperit d’inspiració el que ens anima a continuar impulsant aquest gran projecte que és SPOUG, i en què, per descomptat, tens un lloc important.

A més de l’esdeveniment presencial, també es desenvoluparan sessions virtuals, a cinc tracks específics: Database & Cloud Infraestructure, Development, Digital Enterprise, Oracle Cloud Infraestructure i un track dedicat als patrocinadors.

SPOUG22 és el teu esdeveniment per moltes raons, especialment si la teva organització utilitza un dels molts productes d’Oracle i vols treure-li el màxim partit, si vols connectar-te i fer networking amb la comunitat d’usuaris d’Oracle, o si ets partner de la companyia i vols participar en aquesta revolució del coneixement que vam posar en marxa ja fa uns quants anys.

Detalles/Agenda

AGENDA:

Podeu consultar l’agenda completa de l’esdeveniment aquí

Abast realitzarà una presentació dins de les sessions online, impartida pel nostre company Aitor Casas, Director de Negoci àrea Cloud i àrea Oracle i Responsable d’Innovació a ABAST, on et convidem a conèixer detalladament les característiques que fan diferent el núvol d’Oracle i com pot ajudar-te a impulsar processos de transformació a la teva organització.

Podeu consultar la informació d’aquesta sessió i de la resta de sessions en aquest enllaç

Fecha y lugar

02/06/2022
Encin Golf Hotel
A-2 Km 35 600, 28805 Alcalá de Henares

Registration

Forgotten Password?