Visión Financiera 2021

Evento

Presentación

Visió Econòmica: Gestió de Tresoreria i Optimització dels mitjans i processos de Pagament i Cobrament

Des d’Abast et convidem a Visión Financiera 2021, trobada de la que som sponsors i que va adreçada a financers. Es tracta d’un esdeveniment gratuït i presencial, amb tres sales paral·leles on abordarem una visió 360º de les estratègies necessàries per obtenir la millor visió financera del moment.

Es tracta d´una trobada única on es donaran cita més de 30 ponents i experts, i més de 10 patrocinadors, col·laboradors i media partners. Tindrà lloc el proper 23 de novembre de 2021, a partir de les 9:30h, a l’Hotel Meliá Castilla a Madrid.

El nostre company Xavier Pellicer, Business Manager d’Automatització de Processos a Abast, realitzarà una ponència sobre Automatització i robotització dels processos financers, on exposarà un cas pràctic de gestió de comptes a pagar.

Gran part de l’èxit a les organitzacions és el derivat d’una correcta gestió de la tresoreria, garantint la liquiditat necessària per donar continuïtat als nostres negocis i fent un control exhaustiu dels cobraments i pagaments, a través de totes les eines i solucions i millors pràctiques al nostre abast.

Objectius

  • Com garantir la liquiditat i la solvència per als nostres negocis
  • Digitalització de la gestió de la tresoreria
  • Optimització i seguretat en els processos de pagament
  • Automatització de processos i tasques administratives

A qui va dirigit

Directors Financers, CFO, Gerents, Directors Generals, Directors de Tresoreria i en general, a tots els professionals del sector.

Detalles/Agenda

PONÈNCIA ABAST

El nostre company Xavier Pellicer, Business Manager d’Automatització de Processos a Abast, realitzarà la ponència titulada:

Automatització i robotització dels processos financers. Cas pràctic de gestió de comptes a pagar

Podeu consultar l’agenda completa de l’esdeveniment aquí

 

Fecha y lugar

23/11/2021
Hotel Meliá Castilla
C. del Poeta Joan Maragall, 43, 28020 Madrid

Registration

Forgotten Password?