Webinar: La nova era d’HPE en gestió i protecció de les dades

Webinar

Webinar: La nova era d’HPE en gestió i protecció de les dades

28/02/2023

Webinar

Estigues tranquil davant les creixents amenaces del ransomware amb les solucions de protecció de dades i disaster recovery d’HPE i Zerto.

Descobreix els serveis de Backup i Recovery d’HPE Greenlake, còpia de seguretat i recuperació oferts sota servei per a les teves VMs de VMware. Serveis que ja estaven disponibles per a HPE Alletra, HPE Primera i HPE Nimble, però que des de l’any passat suporten també qualsevol plataforma d’emmagatzematge primari d’altres fabricants.

Coneix com HPE StoreOnce, la solució d’emmagatzematge secundari d’HPE, s’integra amb diferents solucions d’emmagatzematge i softwares de còpia de seguretat, i com pot proporcionar immutabilitat de la dada automàtica amb Veeam 12.

Aconsegueix la capacitat de recuperar-te de forma ràpida a un punt de només uns segons abans d’un atac gràcies a Zerto, que permet la recuperació de les teves aplicacions i dades virtualitzades o contenidoritzades, des de l’extrem fins al núvol. Amb protecció en temps real, granularitat de segons i la flexibilitat de recuperar en el moment que tu decideixis.

De tot això en parlarem al webinar que organitzem el proper 28 de febrer juntament amb HPE i al que esperem que hi puguis assistir.

Els primers 20 inscrits rebran un pack Esmorzar*

Inscriu-t’hi ara!

*Participació a l’esdeveniment subjecta a invitació prèvia. Màxim 2 kits esmorzar per organització.

 

Detalls i Agenda

Data

28/02/2023

Inici: 10h

Duració: 1 hora

 

PONENTS:

Roger Mascarell. Director de Negoci àrea Sistemes. ABAST.
Fernando Hortal. Consultor Tecnològic d’HPE.

Registration

Forgotten Password?