Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake

Webinar

Webinar: Plataformes de núvol privat basades en HPE GreenLake

25/10/2023

Webinar

Estàs pensant en un model de núvol privat per evolucionar la teva infraestructura TI tradicional? En aquest webinar et presentarem dues opcions basades en HPE GreenLake amb les que pots transformar les TI cap a un entorn més modern, eficient i flexible.

Per una banda, HPE GreenLake per al núvol privat Business Edition simplifica la gestió d’infraestructures de dades, permetent la creació d’un núvol d’autoservei sota demanda en entorns on premise o híbrids. Ofereix una experiència semblant al núvol, amb una única consola de control i automatització per agilitzar la gestió de màquines virtuals. Destaca per la seva rapidesa en l’obtenció de beneficis, l’estalvi de temps amb l’automatització, l’adaptació per a aplicacions crítiques, la protecció de dades i la mobilitat de màquines virtuals. En definitiva, una solució on premise que ofereix eficiència i continuïtat del negoci en un entorn de núvol híbrid.

De altra banda, com HPE Service Provider Partner, des del grup ABAST oferim serveis IaaS de núvol privat mitjançant una plataforma pròpia basada en HPE GreenLake dins del nostre entorn de cloud empresarial #HybridCloudConnect. Una proposta que va rebre el reconeixement d’HPE amb el Premi a la Innovació atorgat a ABAST durant la celebració de l’HPE Constellation 2022.

Inscriu-t’hi ara i descobreix el que ABAST i HPE GreenLake poden fer per modernitzar les teves infraestructures TI.

Reserva la teva plaça.

Detalls i Agenda

Data

25/10/2023

Inici: 10

AGENDA

  • Introducció. ABAST Platform Services
    Roger Mascarell. Systems Business Director. ABAST
  • HPE GreenLake per al núvol privat Business Edition
    Carlos Dalia. Consultor Prevenda. HPE
  • ABAST #HybridCloudConnect i serveis de núvol privat sobre plataforma HPE GreenLake
    Aitor Casas. Cloud & Data Services Business Director. ABAST
  • Torn obert de preguntes

Registration

Forgotten Password?