Webinar: Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365

Webinar

Webinar: Seguretat i protecció avançada per a Microsoft 365

14/12/2023

Webinar

Volem convidar-te al nostre proper webinar sobre Seguretat a Microsoft 365. En aquest esdeveniment online revisarem les característiques i eines de seguretat incloses a Microsoft 365 for Business Premium, com Intune, Azure Active Directory Premium, Defender for Business i Azure Information Protection, i t’explicarem com aconseguir una protecció addicional de les teves dades a Microsoft 365 amb Veeam Backup for Microsoft 365.

Durant el webinar, els nostres experts compartiran informació valuosa sobre com aquestes eines et poden ajudar a protegir la teva empresa contra ciberamenaces avançades, incloent protecció sofisticada contra suplantació d’identitat (phishing) i ransomware. També aprendràs com controlar l’accés a la informació confidencial usant xifrat per ajudar a evitar que les dades es comparteixin accidentalment.

No et perdis aquesta oportunitat única per conèixer més sobre com Microsoft 365 for Business Premium pot ajudar-te a protegir la teva empresa contra ciberamenaces avançades.

Reserva la teva plaça.

Detalls i Agenda

Data

14/12/2023

Inici: 10h

Ponents:

  • Xavier Comes
    Workplace Solutions Specialist. ABAST
  • Daniel Benítez
    Consultor/Formador TI. Especialista en Microsoft 365

Registration

Forgotten Password?