ABAST obre oficina a Palma

Notícies

ABAST obre oficina a Palma

22 d'octubre de 2018

Des de principis d’octubre ABAST compta amb una oficina a Palma amb l’objectiu d’oferir una atenció més directa i personalitzada als seus clients a les Illes Balears. La nova oficina es troba al centre empresarial Mallorca Office, a uns 10 minuts del centre de Palma, i el seu responsable serà Jesús Tamayo, que ha impulsat aquests darrers anys el creixement del negoci d’ABAST a Mallorca.

Des de principis d’octubre ABAST compta amb una oficina a Palma amb l’objectiu d’oferir una atenció més directa i personalitzada als seus clients a les Illes Balears. La nova oficina es troba al centre empresarial Mallorca Office, a uns 10 minuts de centre de Palma, un espai que ens permet fomentar el treball en equip i facilitar l’expansió de les nostres operacions a Mallorca. El responsable de l’oficina de Palma és Jesús Tamayo, qui amb el seu esforç i dedicació ha impulsat i contribuït aquests últims anys al creixement del negoci d’ABAST a l’illa.

Fa gairebé 5 anys que ABAST va prendre la decisió estratègica d’expandir el seu negoci en el mercat balear i durant aquests anys ha desenvolupat una contínua acció comercial que ens ha permès augmentar la nostra presència i reforçar la confiança que les empreses de la zona ens han atorgat. Aquesta tasca s’ha vist recompensada amb un progressiu creixement dels projectes desenvolupats a Mallorca, amb un punt d’inflexió destacat el 2017 quan el nombre i dimensió d’aquests va donar un important salt cap endavant. La decisió d’obrir aquesta nova oficina forma part d’aquesta estratègia de continuar la nostra expansió a les Balears i respon a la necessitat d’oferir un tracte més directe i proper als nostres clients a les illes, el volum d’operacions representa ja un percentatge significatiu de la xifra de negoci de ABAST.

Cal destacar que ABAST s’ha convertit en soci tecnològic d’importants empreses del sector turístic balear i forma part del clúster empresarial Turistec, dedicat a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades al Turisme. ABAST també s’ha adjudicat en els últims anys diverses licitacions de projectes TI d’organismes públics balears. A més de reforçar la penetració en aquests sectors, un dels objectius de la nova oficina serà apropar les solucions i serveis d’ABAST a la PIME balear incloent empreses d’altres sectors d’activitat.

Adreça de la nova oficina d’ABAST a Palma

Carrer Fluviá 1, Baixos dreta. – despatx 25
Son Fuster 07009 – Palma de Mallorca
Tel. 971 706 882 – email: abs_palma@abast.es

Registration

Forgotten Password?