ABAST aconsegueix el nivell de Partner Gold de Kaspersky Lab

Notícies

ABAST aconsegueix el nivell de Partner Gold de Kaspersky Lab

22 de març de 2018

Kaspersky Lab és una de les aliances més importants amb què ABAST ha reforçat aquests darrers anys la seva oferta de solucions de Ciberseguretat. La col·laboració es va iniciar el 2017 i tot just un any després, gràcies al nostre esforç en certificació i al bon acompliment com a distribuïdors i integradors de les seves solucions, hem aconseguit arribar ja a la categoria de Kaspersky Lab Gold Partner.

Kaspersky Lab és una de les aliances més importants amb què ABAST ha reforçat aquests darrers anys la seva oferta de solucions de Ciberseguretat. La col·laboració es va iniciar el 2017 amb una aposta forta per les solucions de Kaspersky Lab per conscienciació en ciberseguretat, amb les que les organitzacions poden educar els seus empleats per a fer-los menys vulnerables davant els riscos d’atacs i ciberamenaces. Aquesta col·laboració s’ha estès a poc a poc també a altres solucions de seguretat per a empreses de Kaspersky Lab, principalment en l’àmbit de l’endpoint i la seguretat industrial.

ABAST aviat va rebre la certificació de Silver Partner de Kaspersky Lab, i tot just un any després, gràcies al nostre esforç en certificació i al bon acompliment com a distribuïdors i integradors de les seves solucions, hem aconseguit arribar ja la categoria de Kaspersky Lab Gold Partner.

Registration

Forgotten Password?