ABAST celebra el seu 35 aniversari amb clients i empleats

Notícies

ABAST celebra el seu 35 aniversari amb clients i empleats

10 d'octubre de 2019

Durant els passats mesos han tingut lloc diferents actes de celebració a Barcelona, Madrid i Palma amb motiu del 35 aniversari d’ABAST. Cinc esdeveniments de caràcter festiu que han reunit en total a prop de 600 assistents i que en el cas de les celebracions amb clients van comptar amb el patrocini dels nostres principals partners estratègics, HPE i Oracle, En aquest article repassem el més destacat d’aquests esdeveniments.

Celebració amb clients a Barcelona

La primera d’aquestes celebracions va tenir lloc el 9 de maig i va congregar a aproximadament 100 assistents a les instal·lacions de Fabrica Moritz Barcelona, un espai singular ubicat a les instal·lacions de l’antiga fàbrica de la cervesera barcelonina i on la restauració està dirigida pel xef amb una estrella Michelin Jordi Vilà.

Els discursos inaugurals van estar a càrrec de Jordi Prats, director general d’ABAST, Gonzalo de Celis, director de Canal de Hewlett Packard Enterprise, i Miguel Salgado, director de Canal i Aliances d’Oracle, que van destacar la professionalitat i el compromís amb el client que des dels seus inicis ha mostrat sempre ABAST i que ha mantingut al llarg d’aquests 35 anys.

Després d’aquestes intervencions, els assistents a l’esdeveniment van poder gaudir d’una actuació especial de Víctor Parrado, monologista que destaca pel seu humor positiu i que des de fa diversos anys està present de manera continuada en les cartelleres teatrals de Barcelona i altres ciutats d’Espanya. Parrado combina la seva faceta de còmic amb xerrades motivacionals i ponències per a empreses en què aporta, a més d’humor i positivisme, experiències pròpies fruit del seu pas de més de 12 anys pel món empresarial.

L’esdeveniment va finalitzar amb un dinar en el qual els assistents van poder conversar distesament mentre gaudien de la gastronomia del local.

Celebració empleats oficina Madrid

La celebració del 35 aniversari de ABAST també es va fer extensiva a tot l’equip humà de la companyia amb dos esdeveniments a Barcelona i Madrid que van reunir a la pràctica totalitat de les plantilles de les dues oficines.

El primer d’ells va tenir lloc el 22 maig a Madrid, amb un dinar al restaurant Asador Casa Juan per als treballadors de l’oficina de Madrid. Aquesta celebració va servir també per conèixer als companys de SPI, que acabava de ser adquirida per ABAST, poc abans que aquests s’integressin amb la resta de personal d’ABAST a Madrid.

Celebració amb clients a Palma

A principis de juny va tenir lloc la celebració amb clients a Palma, que va ser especial per diversos motius. D’una banda, era la primera vegada que fèiem una celebració de l’aniversari d’ABAST a Balears, tot just 8 mesos després de l’obertura de la nostra oficina a Palma, encara que amb el bagatge d’una trajectòria de més de 4 anys de tasca comercial i projectes a les illes. De l’altra, per la singularitat del marc escollit, ja que l’esdeveniment va tenir lloc al Palma Aquarium, i per ser l’ocasió escollida per presentar en societat el nou logo d’ABAST després de la remodelació de la imatge corporativa empresa aquest any.

Per a això vem comptar amb la col·laboració de Miguel Lozano, esportista d’elit en una modalitat extrema, l’apnea de profunditat o busseig lliure, de la qual ha estat subcampió de el món en una ocasió i en la qual compta amb la segona millor marca de tots els temps, amb un descens fins a 122 metres. Miguel es va submergir a pulmó lliure en el tanc principal de l’aquari i envoltat de taurons va mostrar als assistents la imatge del nou logotip d’ABAST (veure vídeo). Miguel Lozano va ser també l’encarregat, després dels tradicionals discursos inaugurals, de realitzar una xerrada en la qual va relatar experiències pròpies de la seva trajectòria com a especialista en apnea, explicant alguna de les tècniques que aplica i traçant paral·lelismes que podem aplicar a l’hora d’afrontar qualsevol repte personal o professional que impliqui una alta demanda mental i motivació.

L’esdeveniment va finalitzar amb un sopar a la sala Big Blue. Aquest espai compta amb un gran panell pel qual van desfilar taurons, ratlles i altres peixos i animals marins, creant un ambient màgic per als assistents fins a la finalització de la vetllada.

Celebració empleats oficina Barcelona

La més multitudinària de les celebracions d’aquest any va ser la que va reunir els empleats de l’oficina de Barcelona. Gairebé 300 persones van celebrar el 35 aniversari d’ABAST amb un dinar al costat de la mar al restaurant La Fonda del Port Olímpic. Les altes temperatures de principis de juliol no van fer massa efecte en l’ambient festiu i els assistents van poder gaudir de bon menjar en bona companyia.

Celebració amb clients a Madrid

L’últim dels esdeveniments de celebració del 35 aniversari d’ABAST va tenir lloc a Madrid a principis d’octubre. Més de 70 persones es van reunir en aquest acte que es va celebrar al renovat Restaurant Larumbe, situat a les instal·lacions de l’edifici ABC Serrano. Es tracta del mateix local en què el conegut xef Pedro Larumbe va crear el seu primer restaurant i que aquest any ha tornat a obrir després d’una rehabilitació total dels espais i amb noves propostes a la seva carta.

Després d’un aperitiu de benvinguda a la terrassa ABC Sky, els convidats es van dirigir a un dels salons del restaurant per escoltar les intervencions de Jordi Prats, director general d’ABAST, Gonzalo de Celis, director de Canal d’HPE, i Miguel Salgado, director de Canal i Aliances d’Oracle. A continuació va ser el torn de Miguel Lozano, que va repetir com a ponent convidat i va captivar la majoria d’assistents amb la seva interessant i amena conferència titulada “Control emocional i presa de decisions sota pressió. Secrets d’un apneista”.

Un dinar de gala al saló Pompeià, un dels més bells i singulars del restaurant Larumbe, va suposar el punt final d’aquesta jornada.

Registration

Forgotten Password?