ABAST certificat com Microsoft Cloud Solution Provider en Directe

Notícies

ABAST certificat com Microsoft Cloud Solution Provider en Directe

17 de març de 2017

ABAST ha estat admès al programa de Proveïdors de Solucions al Núvol de Microsoft de manera directa. Aquest programa, conegut com CSP per les sigles en anglès (Cloud Solution Provider) s’adreça als partners que revenen i integren solucions en el núvol de Microsoft com Microsoft Azure, Dynamics 365 i Office 365. L’acreditació com a partner CSP directe, acredita la capacitat d’ABAST per dissenyar, implementar, gestionar i donar suport de forma directa als seus clients, oferint un valor que va molt més enllà que el d’un simple revenedor.

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PaaS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud.

Office 365 ofereix en modalitat SaaS el conjunt d’eines de productivitat i col·laboració més reconegut i més ben valorat pels usuaris. Com Microsoft Partner, ABAST el pot assessorar a escollir el pla més adequat i ajudar-lo amb els nostres serveis per a la migració o integració amb la seva plataforma actual.

Gestioni de forma integrada i eficaç els seus processos de vendes, màrqueting i atenció a el client amb l’última generació de solucions CRM de Microsoft: Dynamics 365 for Sales, Marketing and Customer Service

Registration

Forgotten Password?