ABAST certificat com a Dell Technologies Platinum Partner

Notícies

ABAST certificat com a Dell Technologies Platinum Partner

23 de març de 2023

ABAST escala fins al nivell Platinum del programa de Partners de Dell Technologies gràcies a l’assoliment de les credencials i competències tècniques i de vendes aconseguides ia un increment important en el nivell de negoci i projectes en clients amb les solucions d’aquest fabricant.

El nostre estatus de Platinum Partner ens acredita en tota la cartera de tecnologia empresarial de Dell Technologies i les competències aconseguides ens certifiquen com a experts en les solucions d’emmagatzematge, servidors i xarxes. D’aquesta manera, ABAST pot oferir als seus clients un nivell d’habilitats i experiència superiors en dissenyar i implementar solucions integrals de Dell Technologies.

Els especialistes d’ABAST, altament capacitats, ofereixen l’assessorament expert que Dell Technologies sol·licita en aquest nivell de Partner, podent aconsellar els nostres clients en la planificació i la implementació de l’arquitectura i solucions més adequades per a ells. A més, l’equip tècnic d’ABAST està certificat en les competències de serveis per a les famílies de productes PowerMax, Powerscale, PowerStore, PowerProtect, Unity i VPLEX, capacitant-lo per al lliurament de serveis oficials d’instal·lació i suport i el desplegament d’aquestes solucions de Dell Technologies.

En resum, la certificació com a Platinum Partner confirma que, en desenvolupar solucions individuals per als nostres clients, ABAST garanteix els alts estàndards de qualitat de Dell Technologies i integra amb èxit les tecnologies i equips d’aquest fabricant.

Relacionat amb Dell Technologies

Solucions Dell EMC
Sportium renova el seu entorn de backup amb solucions de protecció de dades de Dell EMC
Dell Technologies Platinum Partner

Registration

Forgotten Password?