ABAST aconsegueix la competència Microsoft Silver Enterprise Resource Planning

Notícies

ABAST aconsegueix la competència Microsoft Silver Enterprise Resource Planning

5 d'abril de 2018

Es tracta d’una certificació amb la qual Microsoft distingeix als seus partners especialistes en solucions ERP. En los últimos años ABAST se ha posicionado como integrador experto en Microsoft Dynamics NAV y en las nuevas soluciones ERP en la nube basadas en Microsoft Dynamics 365. Per assolir aquesta competència, ABAST ha hagut d’acreditar tant el seu coneixement de les solucions, mitjançant certificacions tècniques, com la seva experiència en implantacions reeixides amb referències de clients, a més d’aconseguir una significativa xifra de negoci lligada a aquestes solucions.

Per assolir aquesta competència, ABAST ha hagut d’acreditar tant el seu coneixement de les solucions, mitjançant certificacions tècniques, com la seva experiència en implantacions reeixides amb referències de clients, a més d’aconseguir una significativa xifra de negoci lligada a aquestes solucions.

Amb aquesta nova competència són ja 9 les especialitzacions que acredita ABAST com a partner de Microsoft, 3 d’elles de nivell Gold.

Registration

Forgotten Password?