ABAST aconsegueix l’especialització en MySQL 5 i SPI arriba a la categoria d’Oracle Platinum Partner

Notícies

ABAST aconsegueix l’especialització en MySQL 5 i SPI arriba a la categoria d’Oracle Platinum Partner

16 d'octubre de 2019

Recentment ABAST ha aconseguit una nova acreditació d’especialista Oracle, en aquesta ocasió per a MySQL 5. Amb aquestes són ja 18 les especialitzacions Oracle amb què compta ABAST, sent un dels partners espanyols amb major nivell d’acreditació. Per la seva banda, SPI (Serveis i Productes Informàtics, SA), una altra de les empreses del grup ABAST que fins fa poc era partner d’Oracle en la categoria Gold, ha assolit el nivell d’Oracle Platinum Partner i compta ja amb un nivell d’acreditació molt similar al d’ABAST.

Oracle MySQL 5 Specialist

L’especialització MySQL reconeix als partners que són competents en la venda, implementació i / o desenvolupament de solucions basades en MySQL. Aquesta base de dades opensource té el conjunt més complet de funcions avançades i eines d’administració per assolir els nivells més alts d’escalabilitat, seguretat, fiabilitat i disponibilitat. L’acreditació reconeix la capacitat d’ABAST per dominar les característiques integrals de la millor base de dades de codi obert del mercat.

Amb aquesta nova acreditació ABAST suma ja en total 18 especialitzacions Oracle:

  • 3 especialitzacions de Cloud Services
  • 1 especialització d’Aplicacions.
  • 7 especialitzacions de Bases de dades
  • 2 especialitzacions de Middleware
  • 2 especialitzacions d’Engineered Systems
  • 2 especialitzacions de Server and Storage Systems

SPI és ara Oracle Platinum Partner

Per la seva banda, SPI (Serveis i Productes Informàtics, SA), una altra de les empreses del grup ABAST que fins fa poc era partner d’Oracle en la categoria Gold, ha assolit el nivell d’Oracle Platinum Partner i compta ja també amb un nivell de acreditació molt similar al d’ABAST.

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?