ABAST, de nou entre els líders del sector TIC a Espanya

Notícies

ABAST, de nou entre els líders del sector TIC a Espanya

10 de març de 2022

La revista Computing ha publicat el seu ja tradicional rànquing anual de les empreses líders al nostre país al sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. ABAST apareix entre les 100 primeres posicions un any més i presenta un creixement molt superior respecte a la mitjana d’aquestes cent companyies.

ABAST puja aquest any una posició i es col·loca, amb els seus 56,8M€ de facturació el 2021, al número 98 de les 150 empreses que apareixen al rànquing. El creixement d’un 11,4% respecte a l’exercici anterior se situa força per sobre de l’increment mitjà de les 100 primeres companyies de la llista, que Computing xifra en un 3,7%. ABAST també creix en nombre d’empleats passant de 405 a 415 (xifres a finals de 2020 i 2021).

En el rànquing d’aquest any repeteixen a les primeres 4 posicions, i exactament en el mateix ordre, les tres principals operadores del país, Telefónica, Orange i Vodafone, seguides per Indra. Canvia la cinquena posició, ja que IBM, que l’any passat ocupava aquesta posició, cau aquest 2022 fins a la número 16 després de l’escissió de la seva divisió de serveis d’infraestructura (Kyndryl, que ocupa la 13) i el seu lloc és ocupat per una altra operadora, Más Móvil.

Els principals Partners tecnològics d’ABAST ocupen novament posicions destacades en el rànquing. HP a la 10, Microsoft a la 12, Dell Technologies a la 20, Oracle a la 24, HPE a la 26 o Lenovo a la 29 en són alguns exemples.

Finalment, cal destacar que si ens fixem només a les empreses amb origen a Espanya. ABAST estaria a la posició 41, la mateixa que l’any passat, i ocuparia una posició encara molt més alta entre les companyies de capital 100% espanyol.

Registration

Forgotten Password?