ABAST es converteix en Partner de Grupo Castilla

Notícies

ABAST es converteix en Partner de Grupo Castilla

21 de juny de 2023

Abast, en el seu afany de donar el servei més complet als seus clients, ha forjat una aliança estratègica amb grup Castilla per a la distribució de la seva darrera solució llançada al mercat, Omne RH, l’únic software de gestió de nòmines i RRHH desenvolupat nadivament amb tecnologia Microsoft Dynamics, en modalitat SaaS, a Espanya.

Aquest acord permet a ABAST ampliar el seu extens catàleg de solucions de Microsoft Dynamics 365 amb una eina completa per a l’Àrea de Recursos Humans que cobreix les necessitats de gestió de nòmines i digitalització dels RRHH.

Grupo Castilla i la solució Omne RH


Grupo Castilla és la companyia espanyola líder al mercat que ofereix un servei integral de recursos humans amb solucions 360º tant en tecnologia com en coneixement, que ajuda les empreses a gestionar de forma eficient el seu capital humà (HCM). En la aposta per la innovació, el juliol de l’any passat va completar l’homologació per Microsoft per al llançament al mercat d’Omne RH. Omne RH complementa la solució Microsoft Dynamics 365 Business Central, com a programari de gestió empresarial que neix de l’evolució de Dynamics NAV/Navision, que milers de petites i mitjanes empreses espanyoles ja tenen implantat a les seves organitzacions. Es tracta d’una solució al núvol desenvolupat de forma nativa per integrar-se amb Dynamics 365 Business Central, fet que suposa importants avantatges davant d’altres solucions de RRHH que no s’integren de manera natural amb l’ERP de Microsoft. Moltes requereixen sovint realitzar de forma separada alguns processos i, per tant, destinar més temps i esforços i més probabilitats d’error. Omne RH aporta una solució segura, accessible i multiplataforma, que a més ofereix un alt grau de personalització dels informes generats.

ABAST, partner de Microsoft

ABAST compta amb les designacions com a Microsoft Solution Partner a les àrees d’Aplicacions Empresarials (Business Applications) i Treball Modern (Modern Work) que el consoliden com un dels partners de referència de Microsoft a Espanya en tecnologia Dynamics 365.

A més, aquestes designacions validen les seves habilitats tècniques i de consultoria per implementar solucions empresarials de Microsoft, cosa que inclou la integració de Dynamics 365 amb altres solucions tecnològiques com Omne RH de Grupo Castilla.

Mitjançant aquesta col·laboració ABAST podrà oferir una solució ERP integral i al núvol que, a més, cobreixi les necessitats de gestió laboral a l’entorn Dynamics amb què els usuaris de Business Central ja estan familiaritzats.

Javier Castilla, CFO Grupo Castilla i Jordi Magaña, Business Manager SGE

Registration

Forgotten Password?