ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España

Notícies

ABAST guardonada amb el premi HP Amplify™ Impact Sustainability Business España

8 de març de 2023

HP va anunciar ahir els guanyadors de la primera edició dels premis Amplify Impact Awards amb què vol destacar l’impacte dels seus socis en temes mediambientals, drets humans i equitat digital. ABAST va ser premiat amb el Sustainability Business Award Spain, un reconeixement al partner Amplify Impact amb més percentatge de negoci sostenible al país.

ABAST es va unir a finals del 2021 al programa Amplify™ Impact d’HP que promou una implicació més gran en sostenibilitat i acció social en tot el seu canal de socis, obtenint l’acreditació de Changemaker el maig de 2022, la màxima categoria dins aquest programa. Ara ha estat premiat amb el guardó Amplify Impact Sustainability Business España per reconèixer el treball i la dedicació d’ABAST a la sostenibilitat tant en projectes en la seva organització com en els negocis amb els seus clients.

Aquest premi empresarial a la sostenibilitat s’ha aconseguit gràcies a la conscienciació i la implicació de les persones i l’organització d’ABAST que aposta en tot moment per iniciatives que promoguin l’ús de tecnologia sostenible, i especialment a l’equip d’User & Printing d’ABAST en impulsar als clients l’ús de productes tecnològics amb certificacions ecològiques o sostenibles.

Des d’ABAST mantenim el nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, i seguirem recolzant i seguint l’exemple d’organitzacions com HP, que busquen ser les empreses de tecnologia més sostenibles i justes amb el món, per tal de tenir un impacte significatiu al planeta i les comunitats a les què servim.

Registration

Forgotten Password?