ABAST News – Setembre 2011

Notícies

ABAST News – Setembre 2011

1 de setembre de 2011

ABAST News – Setembre 2011

ABAST News setembre 2011

Descarregui el PDF de la nostra revista ABAST News de setembre de 2011
Descarregar

SUMARI

Premi al millor distribuïdor Avaya

Per segon any consecutiu, Abast Systems ha estat guardonada per Avaya amb el premi al Millor Canal indirecte, obtenint així el reconeixement a una tasca que l’ha posicionat com un dels millors partners a Espanya del fabricant líder en solucions de comunicació empresarial.

Abast, certificat com Select Expert Partner de Fujitsu

Abast Systems amplia el portfoli de solucions que pot oferir als seus clients a través de l’aliança amb la tercera empresa mundial del sector de les TI. Ha estat acreditat com Select Expert Partner, el màxim nivell de certificació del programa de canal de Fujitsu.

Abast PUE Analyzer, una solució senzilla per controlar l’eficiència energètica del seu CPD

Aquest dispositiu, ideat per Abast Systems i que de la mà de Carlo Gavazzi ha aconseguit que sigui una realitat, ens permet mesurar el PUE (Power Usage Effectiveness) en temps real. D’aquesta manera, podem conèixer en tot moment si el nostre CPD gaudeix d’un consum energètic raonable o pel contrari, estem malgastant energia i en conseqüència, diners.

Nous serveis de monitorització, administració i suport d’Abast Grup

Abast Grup ha reformulat la seva oferta de serveis de suport, monitorització i administració per oferir un outsorcing de major qualitat d’aquests serveis, realitzats sempre de forma remota i sota els conceptes de modularitat i tarifa plana.

Abast Systems participa en el projecte I+D per a la creació d’un core banking centralitzat

Abast Systems participa al costat de Incita i S21sec en el projecte d’I+D ‘Desenvolupament d’un Core Banking Centralitzat dins el paradigma de Cloud Computing (CBC)’. Aquest projecte, que tindrà una durada d’uns 2 anys, està cofinançat pel Centre de Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organisme dependent del Ministeri de Ciència i Innovació.

Solució per al control de moviments de productes subjectes a impostos especials

Abast Solutions ha desenvolupat una solució per a la declaració d’impostos especials via EMCS. Permet a les empreses gestionar tots els tipus d’escenaris que abasta el nou sistema EMCS i fins i tot integrar-los amb el seu sistema actual.

Nova web sobre serveis de desenvolupament d’aplicacions

La informació sobre els serveis d’Abast Grup present a la xarxa creix amb la posada en marxa d’una nova web sobre els serveis de la Divisió de desenvolupament de solucions a mida (SAM) d’Abast Solutions.

Abast Solutions desenvolupa la web corporativa d’Esade sobre tecnologia Oracle

L’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE) ha renovat el disseny de la seva pàgina web corporativa amb l’objectiu d’oferir tota la informació amb un format més atractiu, innovador, còmode i accessible. Abast Solutions ha dut a terme un projecte clau en mà que abastava tasques de disseny, maquetació, desenvolupament i posada en marxa.

L’Ajuntament de Viladecans actualitza el seu sistema de comunicacions per assegurar el seu creixement

Abast Systems ha implantat les mesures necessàries per adaptar la xarxa de comunicacions municipal a les seves necessitats de creixement de connectivitat en anys futurs. Per a això s’ha instal·lat un nou Core de Xarxa amb redundància de servei i s’ha realitzat el sanejament i adequació del cablejat de xarxa.

The Eat Out Group actualitza les seves aplicacions internes de gestió

El grup Eat Out (Pans & Company, Bocatta, FrescCo…) va encarregar Abast Solutions la migració de la gran majoria de les seves aplicacions de gestió amb l’objectiu principal d’estandarditzar l’estil de les pantalles, crear una metodologia de desenvolupament i realitzar la integració de totes elles amb un sistema de seguretat unificat.

La Generalitat de Catalunya posa en marxa solucions de tramitació electrònica amb la col·laboració d’Abast Solutions

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Governació i Administracions Públiques, compta amb Abast Solutions per participar en el desenvolupament i evolució de la Plataforma d’Integració i Col·laboració Administrativa (PICA), la plataforma tecnològica de comunicació i intercanvi d’informació entre els sistemes dels diferents departaments de la Generalitat

Abast Solutions i Abast Systems homologades com a proveïdores de serveis per a la Generalitat de Catalunya

Les dues empreses del grup Abast van ser seleccionades com a proveïdors homologats dins l’acord marc de serveis TI. Abast Solutions dins de l’àrea de Serveis d’implementació d’aplicacions en entorns distribuïts, i Abast Systems en la de Serveis d’implementació de plans directors de seguretat i continuïtat de negoci, i d’auditories TI.

El grup HOLA millora la seva xarxa i optimitza el servei

El grup Hola ha experimentat una significativa expansió internacional i un fort creixement en les seves activitats en línia. Per optimitzar la seva infraestructura de cara al futur van decidir confiar en Abast Grup i en la tecnologia d’HP Networking, StoneGate i Radware.

Registration

Forgotten Password?