ABAST, Premi a la Innovació FY22 de HPE

Notícies

ABAST, Premi a la Innovació FY22 de HPE

21 de desembre de 2022

Premio a la innovación HPE

ABAST rep el Premi a la Innovació d’HPE a l’esdeveniment de partners HPE Constellation 2022 . Un guardó amb què HPE ha volgut reconèixer l’esforç i la bona feina de la companyia per ampliar el seu negoci tradicional d’integrador de solucions HPE amb serveis al núvol sobre una plataforma de cloud privat basada en HPE GreenLake.

Ahir dimarts 20 de desembre va tenir lloc a Madrid l’HPE Constellation 2022, esdeveniment anual en què es reuneixen els principals partners del fabricant al territori espanyol.

Durant el mateix es van fer entrega de diversos premis a partners que han tingut una trajectòria destacada durant el passat any fiscal de HPE, i ABAST va ser un dels guardonats, amb el Premi Innovació amb HPE 2022.

Gonzalo de Celis, Director de Canal d’HPE Espanya, va presentar ABAST com un partner “ que va començar el camí amb HPE fa més de 30 anys i que va néixer amb una vocació d’innovació que li ha permès posicionar-se a l’avantguarda tecnològica ”. Com a motiu principal per ser mereixedor del premi, va destacar que ABAST “ha facilitat la transformació del seu model de negoci, creant una solució de Cloud basada en GreenLake i generant un portfoli complet de solucions de més de 15 workloads diferencials al mercat, cosa que l’ha dut a incrementar les seves vendes en aquesta àrea i en el mercat Mid Market en més del 75%.

La solució Cloud mencionada és una infraestructura de cloud privada basada en solucions HPE GreenLake, que forma part d’ #HybridCloudConnect, la plataforma híbrida multicloud del grup ABAST. Aquesta plataforma de cloud privat, està gestionada per enuve, empresa que pertany a ABAST Group i Service Provider Partner d’HPE. Permet una gran personalització de l’arquitectura i flexibilitat del procés de T&T a empreses que vulguin migrar la seva infraestructura a un entorn cloud adaptat a les seves necessitats específiques i amb un cost més ajustats que els d’altres plataformes de núvol públic o privat.

El guardó va ser recollit per Irene Plaza, Directora General d’ABAST, de mans de José María de la Torre, fins ara actual President d’HPE Espanya i Sud d’Europa, i Alfredo Yepez, que el substituirà al càrrec a partir de l’1 de gener del 2023. La directora del grup ABAST va agrair a HPE el premi concedit i va reconèixer públicament i molt especialment el gran treball realitzat per tot l’equip d’Abast Group que ha participat en el disseny i desenvolupament de la Solució, perquè sense ells no hagués estat possible.

Aquest èxit, reafirma i ens avala en nom d’HPE com a garantia de l’alt grau de coneixement i especialització d’ABAST en les seves tecnologies, i de la qualitat dels serveis que podem oferir als nostres clients, i són pioners en innovació.

Coneix més sobre la nostra aliança amb HPE

Registration

Forgotten Password?