Abast present en el V Cybersecurity & Data Innovation Summit 2024

Notícies

Abast present en el V Cybersecurity & Data Innovation Summit 2024

25 d'abril de 2024

El passat 23 d’abril es va celebrar a Madrid la cinquena edició del Cybersecurity & Data Innovation Summit 2024, la trobada de professionals anual de referència sobre solucions i serveis de ciberseguretat per a empreses. Jornada en què ABAST va participar activament amb una ponència sobre la importància del CyberSOC per al compliment de la nova directiva europea NIS2.

La cinquena edició del Cybersecurity & Data Innovation Summit va reunir uns 300 professionals de l’entorn de la seguretat empresarial que van tenir l’oportunitat de compartir la seva visió i analitzar les tendències de la indústria. El dia va estar organitzat en diferents conferències magistrals en què els experts van exposar solucions i serveis de ciberseguretat imprescindibles per defensar les empreses de qualsevol ciber amenaça.

Abast va liderar una de les ponències tractant la importància que les empreses disposin d’un servei de CyberSOC que asseguri a l’organització una estratègia i una supervisió del model de ciberseguretat. A més, el CyberSOC permet a les empreses el compliment de la nova directiva NIS2, aprovada recentment, que pretén enfortir la resiliència de les infraestructures crítiques i garantir la protecció dels serveis essencials a la Unió Europea.

En col·laboració amb Cyrebro, plataforma SOC de ciberseguretat basada en el núvol, Abast va mostrar la seva solució de Cyball SOC basada en la CiberObservalitat i la Ciberintel·ligència, servei integral que dóna resposta a les necessitats en ciberseguretat i seguretat de qualsevol negoci.

A més, Abast va formar part del Lunch privat que es va organitzar amb els principals CIOs i CISOs de les importants empreses espanyoles que van assistir a l’esdeveniment, amb els quals van compartir el seu enfocament sobre els reptes a què s’enfronten les companyies en matèria de ciberseguretat.

Registration

Forgotten Password?