ABAST presenta el seu model de Núvol Híbrid Multicloud al IDC Cloud Forum 2017

Notícies

ABAST presenta el seu model de Núvol Híbrid Multicloud al IDC Cloud Forum 2017

19 de maig de 2017

ABAST ha participat com a patrocinador en l’edició 2017 del Cloud Forum organitzat per IDC i IDG, que va tenir lloc a Madrid el passat 18 de maig. Un esdeveniment en el qual es van donar cita diversos dels principals proveïdors del mercat de serveis en el núvol, i en el qual ABAST va presentar el seu nou model de Núvol Híbrid Multicloud, que incorpora els serveis de cloud privat virtual de DXC Technology i els serveis de núvol públic de Microsoft Azure, entre d’altres.

L’esdeveniment Cloud Forum 2017, organitzat per la consultora IDC i el grup de mitjans IDG (Computerworld, CIO, CSO, PCWorld …), va tenir lloc el passat 18 de maig a l’hotel NH Collection Madrid Eurobuilding i ABAST va ser un dels patrocinadors al costat d’altres empreses com IBM, SAP, Fujitsu, Telefónica o Interxion.

El responsable de l’àrea de Cloud i Serveis Gestionats d’ABAST, Pau Gómez, va realitzar una ponència en la qual va presentar el model de Núvol Híbrid Multicloud d’ABAST, una solució diferencial i molt enfocada a les necessitats de la mitjana empresa espanyola.

El model d’ABAST és de “núvol híbrid” perquè combina serveis de núvol privat i de núvol públic per aprofitar els avantatges de cada un d’aquests models, i és “multicloud” perquè integra serveis cloud de diferents proveïdors. Entre aquests destaquen Microsoft, amb tots els serveis d’Azure, i DXC Technology, que és el nom de la nova companyia nascuda de la fusió de Hewlett Packard Enterprise Services i CSC, i que té la que segurament és la millor plataforma de cloud privat virtual del món. Pau va explicar que dins del seu núvol, ABAST integra també serveis propis (bakup en el núvol, escriptoris virtuals, sistemes legacy a cloud …), que integrarà en breu també els serveis cloud d’Oracle, i segurament en el futur altres serveis d’altres proveïdors.

Pau va destacar en la seva intervenció que a la fi el que fa ABAST és posar a disposició dels seus clients un extens conjunt de serveis amb els que pot portar al núvol totes les aplicacions i serveis que vulgui, escollint sempre l’opció que millor encaixi per a cadascun d’ells. Això ABAST ho fa possible sobre la base de dos pilars: connectivitat i servei. Connectivitat perquè ABAST ha invertit en una infraestructura de comunicacions que permet als seus clients connectar-se a tots aquests serveis com si estiguessin en la seva pròpia LAN, amb unes latències realment baixíssimes. I servei perquè ABAST pot proporcionar tant els serveis de transformació i migració al cloud com posteriorment serveis gestionats d’administració i suport perquè els clients s’hagin de preocupar el mínim possible de tota la seva infraestructura en el núvol.

Registration

Forgotten Password?