ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat

Notícies

ABAST rep el reconeixement com a HP Amplify Impact Changemaker per la seva aposta per la Sostenibilitat

30 de maig de 2022

ABAST va ser un dels primers Partners a incorporar-se al programa HP Amplify Impact, a favor de la sostenibilitat i l’acció social, i el segon a Espanya a aconseguir l’acreditació de Changemaker, la màxima categoria dins aquest programa.

L’objectiu del programa HP Amplify Impact és fomentar i reconèixer l’ús per part dels Partners de HPE de bones pràctiques que impulsin un impacte sostenible per part de les empreses. El programa es basa en tres pilars: Planeta, on es busca assolir una economia circular i sostenible per protegir el medi ambient; Gent, amb un èmfasi especial en les polítiques d’igualtat, diversitat i inclusió; i Comunitat, ajudant a superar la bretxa digital que impedeix a moltes persones accedir a l’educació i millors condicions de treball i salut.

Aquests objectius estan alineats amb les polítiques d’ABAST en pro d’ un món més sostenible i de la igualtat doportunitats dins de l’entorn laboral, presents des de sempre a l’esperit de la companyia, i que des de fa uns anys s’han impulsat encara més amb la realització de plans i accions específiques per promoure la implicació de tot el personal i garantir la correcta aplicació d’aquests criteris a tots els processos de la companyia.

Per això, des de la Direcció de la companyia es va decidir ja fa un any participar en aquest programa d’HP dins del nivell de compromís més elevat, denominat Changemaker, sota el qual les dues empreses han treballat juntes per desenvolupar un pla de sostenibilitat a llarg termini amb exigents requerimens de compliment.

Un dels focus del pla conjunt era la conscienciació dels empleats. Per això ABAST ha format més de 140 persones de la seva plantilla en els aspectes fonamentals de les polítiques de sostenibilitat i ofert també formació específica en la venda de tecnologia sostenible al seu equip comercial.

L’altre, donar visibilitat a les diferents iniciatives que ABAST ja estava realitzant per disminuir la petjada de carboni associada a la seva activitat, així com impulsar-ne de noves tant en l’àmbit de la sostenibilitat i protecció del medi ambient com en el de l’acció social, que ajudin a l’objectiu final de crear un món millor.

Fruit d’aquest esforç, HP ens va comunicar a principis de la setmana passada que ABAST s’havia convertit en el segon partner a Espanya a completar tots els objectius del seu pla i aconseguir la validació de l’estatus d’HP Amplify Impact Changemaker.

Aquesta acreditació d’HP, la certificació ISO 14001 i la participació en programes similars d’altres fabricants, com ara el Microsoft Partner Pledge, són mostra del compromís d’ABAST amb la conservació del planeta i la millora de les condicions de les persones que hi vivim.

Registration

Forgotten Password?