ABAST rep un premi Ingram Micro Cloud Partner de 2021

Notícies

ABAST rep un premi Ingram Micro Cloud Partner de 2021

10 de setembre de 2021

Ingram Micro Cloud ha guardonat a ABAST amb el premi Ingram Micro Cloud Partner Award per 2021 en la categoria Marketplace Growth Partner of the Year, en reconeixement a la seva capacitat per oferir potents solucions cloud i impulsar la transformació digital de l’usuari final.

Aquests premis anuals celebren l’èxit dels principals socis d’Ingram Micro Cloud en el lliurament de solucions cloud eficaces per impulsar la transformació digital i reconeixen a aquells amb alts nivells d’innovació, promoció, acompliment i èxit de vendes.

La categoria Marketplace Growth Partner of the Year reconeix als socis que van obtenir un èxit excel·lent en 2020 a través d’Ingram Micro Cloud Marketplace i van demostrar un profund compromís per aprofitar totes les característiques i beneficis de Cloud Marketplace.

“La transformació digital no s’està desaccelerant i tampoc l’ardu treball dels nostres socis d’elit”, va dir Victor Baez, vicepresident sènior de núvol global a Ingram Micro Cloud. “Estem orgullosos de reconèixer a aquest distingit grup de socis de canal que continuen oferint els millors programes de la seva classe que es caracteritzen per un talent tecnològic superior, gran experiència i especialització, i un excel·lent lideratge intel·lectual”.

ABAST continua millorant i impulsant els seus serveis de cloud empresarial treballant en estreta col·laboració amb els seus clients per identificar solucions adequades a les seves necessitats i ajudar-los a aconseguir avantatges competitives. La col·laboració entre ABAST i Ingram Micro Cloud permet proporcionar serveis innovadors i un major valor als clients amb l’agilitat que aquests necessiten.

Registration

Forgotten Password?