Abast Systems certificat com Riverbed Premier Partner

Notícies

Abast Systems certificat com Riverbed Premier Partner

3 de febrer de 2014

Després dels canvis en el programa de canal de Riverbed, Abast Systems rep l’acreditació de Premier Partner amb la competència en Optimització WAN. Abast Systems té un llarg recorregut, des de l’any 2002, en la implantació de solucions d’optimització WAN. De la mà de Riverbed s’ha aconseguit un espectre més ampli d’escenaris de comunicacions i d’aplicacions a optimitzar.

Riverbed és un fabricant especialitzat en la millora del rendiment i la disponibilitat de les aplicacions. La seva cartera de productes i solucions, que inclouen optimització WAN, administració del rendiment, lliurament d’aplicacions i acceleració d’emmagatzematge, que permeten als departaments de TI tant administrar com accelerar el rendiment.

Recentment Riverbed ha renovat el seu programa de canal per fomentar la certificació i especialització dels seus partners. Aquests canvis, efectius per a aquest any 2014, inclouen la simplificació de nivells de certificació i la definició de quatre competències (especialitzacions): optimització WAN, lliurament d’emmagatzematge, lliurament d’aplicacions i gestió del rendiment.

En aquest marc Abast Systems ha completat els requeriments per convertir-se en Riverbed Premier Partner especialitzat en les solucions Riverbed Steelhead d’optimització WAN.

Abast Systems té un llarg recorregut, des de l’any 2002, en la implantació de solucions d’optimització WAN. De la mà de Riverbed s’ha aconseguit un espectre més ampli d’escenaris de comunicacions i d’aplicacions a optimitzar. Ara, gràcies als nous productes que Riverbed va incorporar el 2013 a la seva família Steelhead, pot facilitar solucions per accelerar una gamma més àmplia d’infraestructures empresarials, incloent les sucursals més petites, les infraestructures cloud, les aplicacions SaaS i les localitzacions servides per xarxes híbrides . Un pas més en l’objectiu d’aconseguir que les organitzacions puguin proporcionar la millor experiència als seus usuaris d’aplicacions empresarials, sigui quin sigui el lloc des d’on accedeixin.

Registration

Forgotten Password?