Abast Systems, premi al millor especialista de storage HP del FY 2012

Notícies

Abast Systems, premi al millor especialista de storage HP del FY 2012

10 d'abril de 2013

A la Gala de Premis de l’esdeveniment HP StorageDay que va tenir lloc ahir a Madrid, Abast Systems va rebre per part d’HP el premi al millor especialista de Storage del passat any fiscal 2012. Jordi Prats, Director General d’Abast Systems, va recollir el premi de mans de José María Díaz-Zorita, Director de Canal de l’àrea Enterprise d’HP Ibèrica.

L’HP StorageDay 2013 va ser un punt de trobada per a més de 850 persones interessades a conèixer les últimes novetats en tecnologies d’emmagatzematge. Les diferents conferències, tant les sessions plenàries del matí com les temàtiques de la tarda, així com l’àrea d’exposició, en la qual Abast Systems va ser present amb un estand, van captar l’interès dels assistents a l’esdeveniment.

Per tancar l’esdeveniment es va celebrar la Gala de Premis HP StorageDay 2013 a les mateixes instal·lacions de Kinepolis. Durant aquesta gala, Abast Systems va ser guardonat amb el Premi al millor especialista de Storage del FY12.

José María Díaz-Zorita, Director de Canal de l’àrea Enterprise d’HP Ibèrica, ho va anunciar amb aquestes paraules: “Tinc el plaer de fer el lliurament d’aquest premi a una empresa que porta més de 25 anys en el sector IT, amb un valor empresarial de qualitat, orientada als seus clients, generant confiança i satisfacció, bolcats en el servei i en la innovació, i que al llarg de l’any 2012 ha realitzat un desenvolupament excepcional en l’àmbit de l’emmagatzematge”.

Jordi Prats, Director General d’Abast Systems, va recollir el premi agraint a HP aquest reconeixement i expressant l’orgull que representa per a l’empresa haver-ho aconseguit. Va destacar el compromís que sempre ha existit entre Abast Systems i HP al llarg de més de dues dècades de col·laboració, en què Abast s’ha posicionat com a especialista en sistemes, emmagatzematge, networking, sistemes personals, serveis i software d’HP. Finalment, va agrair també la confiança dipositada pels clients i va elogiar la feina dels professionals d’Abast, especialment dels tècnics i comercials de l’àrea de Storage, l’esforç i bona feina van ser claus per aconseguir aquest èxit.

Registration

Forgotten Password?