L’equip humà d’ABAST supera ja les 400 persones

Notícies

L’equip humà d’ABAST supera ja les 400 persones

6 de maig de 2019

Després de les incorporacions de l’últim mes, la plantilla total de les empreses que formen part del grup ABAST supera per primera vegada les 400 persones. Això representa un increment d’aproximadament un 25% (80 persones més) respecte a la xifra d’empleats de fa dos anys per aquestes dates. Aquest augment de personal d’ABAST és una conseqüència directa de la important evolució del volum de negoci que la companyia ha experimentat aquests darrers anys.

Aquest augment de personal d’ABAST és una conseqüència directa de la important evolució del volum de negoci que la companyia ha experimentat aquests darrers anys, amb creixement de dues xifres durant quatre anys consecutius.

D’aquestes 400 persones un 85% són de perfil tècnics i consultors de les diferents àrees de negoci d’ABAST, el que demostra clarament la vocació d’ABAST com a empresa de serveis. Un 80% de la plantilla té estudis de tipus superior i en total sumen més de 650 certificacions oficials de fabricants i organismes independents, xifres que acrediten també l’alta capacitació del personal d’ABAST.

Evolució xifres ABAST en els darrers 5 anys

Registration

Forgotten Password?