Nova especialització Oracle Real Application Clusters 12c

Notícies

Nova especialització Oracle Real Application Clusters 12c

12 de setembre de 2016

ABAST suma una nova certificació d’especialista més, i amb aquesta ja en van 10, a la seva condició de Partner Platinum d’Oracle. L’última especialització aconseguida és la d’Oracle Real Application Clusters 12c, la solució d’Oracle que permet que una sola base de dades s’executi en un cluster de servidors amb un nivell insuperable de disponibilitat, rendiment i escalabilitat.

ABAST ofereix solucions basades en tecnologia Oracle i serveis experts per ajudar els seus clients a resoldre necessitats en l’àmbit de la gestió de la informació i la millora dels processos de negoci. Actualment ABAST està certificat com Platinum Partner i amb la d’Oracle Real Application Clusters 12c Specialist arriba a un total de 10 certificacions com a especialista Oracle, que acrediten un alt know-how i experiència en aquestes tecnologies.

Tot això reafirma el posicionament d’ABAST com un dels més grans experts en bases de dades Oracle d’Espanya. Amb un ampli equip de DBAs, ABAST ofereix serveis d’implantació de bbdd, definint l’arquitectura més adequada a cada cas, i proveeix serveis de suport, control i manteniment periòdic per garantir un bon funcionament de les bases de dades en tot moment.

ABAST també proporciona solucions i serveis basats en altres capes de l’stack tecnològic d’Oracle. Entre elles aplicacions de negoci (Oracle Fusion i Oracle E-Business Suite), solucions analítiques i de business intelligence, middleware per a desenvolupament i lliurament d’aplicacions, sistemes operatius (Oracle Linux), plataforma hardware (Oracle Exadata i altres Oracle Engineered Systems), i la completa oferta de cloud (SaaS / PaaS / IaaS) d’Oracle.

Especialitzacions Oracle aconseguides per ABAST:

Registration

Forgotten Password?