Programa Side By Side d’ABAST

Notícies

Programa Side By Side d’ABAST

7 de juliol de 2023

Durant els mesos de maig i juny s’han realitzat les activitats de teambuilding incloses al nou programa Side By Side d’ABAST.

El programa Side By Side pretén organitzar diferents activitats divertides i energitzants adreçades a totes les persones treballadores d’ABAST amb l’objectiu d’enfortir els llaços entre elles, fomentar una millor comunicació i col·laboració, alhora que permet conèixer companys i companyes d’altres àrees amb què no es treballa habitualment i que tot això contribueixi a crear un ambient de treball positiu i motivador.

Les activitats del 2023 han estat organitzades per Roombo, Kaizen Team Building i Fundació Randstad. S’han triat 4 temàtiques diferents: Escape Room Virtual, Fórmula GT, Charity Bike, MasterChef. Les dues últimes amb fins solidaris.

A l’ Escape Room virtual els participants van ser sorpresos per un hacker i gràcies a l’enginy de les persones que formaven cadascun dels equips van resoldre les diferents proves i endevinalles que van permetre aturar-lo i que les dades encriptades estiguessin fora de perill.

A Fórmula GT , els participants van ser dividits en equips i havien de completar diverses proves per aconseguir tots els materials necessaris per a la construcció del seu propi Fórmula 1. Gran activitat de treball en equip que fomenta la creativitat i la coordinació de tots els integrants de cada grup.

Charity Bike és una activitat solidària en col·laboració amb Creu Roja Espanyola que té la finalitat de construir una bicicleta de nen que és donada a l’entitat. Es van formar diferents equips que havien de passar mini-proves per aconseguir diners ficticis i així aconseguir totes les peces per a la construcció de la millor bicicleta. Una activitat motivacional que requereix d’una bona feina en equip per arribar a l’objectiu.

MasterChef és l’activitat més saborosa de totes i es va realitzar en col·laboració amb la Fundació Randstad . Els participants d’ABAST van fer equip amb persones amb diferents capacitats per crear 4 plats deliciosos sense l’ajuda de cap recepta. La col·laboració, la confiança en els xefs i la creativitat de totes les persones del grup van ser decisives per crear un menú exquisit.

Les valoracions de totes les activitats han estat molt positives i la iniciativa de fer activitats de teambuilding ha tingut una gran acollida per part de totes les persones treballadores d’ABAST. Seguirem l’any vinent amb més activitats!

Escape Room Virtual

Fórmula GT

Charity Bike

MasterChef

Registration

Forgotten Password?