HP Autonomy Connected Backup

Amb HP Connected Backup, la seva força de treball mòbil estarà tranquil·la respecte a la protecció de les dades emmagatzemades en els seus dispositius mòbils i podrà seguir sent productiva gràcies a la possibilitat d’accedir des de qualsevol lloc i de manera segura a les dades protegides. A més, amb aquesta solució reduirà el cost i el risc associat amb els requisits de compliment i eDiscovery. També pot simplificar i agilitzar la migració de dades als nous PC durant l’actualització de l’ordinador amb HP Connected Backup per eliminar la necessitat de costoses eines de migració, serveis de migració o intervenció de TI. Provat a nivell corporatiu i dissenyat per a la seva escalabilitat, HP Connected Backup protegeix la informació crítica per al negoci per gairebé cinc milions d’usuaris corporatius a tot el món.

Beneficis de la solució HP Connected Backup

  • Protecció de dades per als usuaris corporatius totalment automatitzada i fàcil d’utilitzar: HP Connected Backup funciona en segon pla perquè els usuaris puguin seguir realitzant les seves tasques diàries.
  • Tecnologies de deduplicació patentada SendOnce i EmailOptimizer que permeten reduir el volum de les dades de la còpia de seguretat fins a un 85% en tota l’empresa.
  • Gestió a nivell corporatiu i presentació d’informes: Permet l’administració eficient de grans empreses amb entorns distribuïts i, de manera proactiva, permet la creació de mètriques sobre la gestió de la còpia de seguretat.
  • Aplicació dissenyada per als entorns mòbils: Accedir a les dades de còpia de seguretat “sobre la marxa”, a través de plataformes mòbils com tauletes o Smartphones, permet a la seva força de treball mòbil ser més productius, sense comprometre els nivells de seguretat.
  • Implementació flexible: Pot ser implementat on-premise, en el núvol o en un model híbrid, depenent de les necessitats de cada negoci.

Registration

Forgotten Password?