Microsoft Azure

Plataforma de núvol públic de Microsoft

Azure, la plataforma de núvol públic de Microsoft, proporciona un ampli conjunt de serveis IaaS i PAAS que permeten a les organitzacions portar al núvol les seves aplicacions empresarials actuals o desenvolupar noves aplicacions de forma nativa al núvol. ABAST com Microsoft Gold Partner i Microsoft Cloud Solution Provider, integra Azure dins de la seva àmplia oferta cloud i ofereix als seus clients els serveis d'arquitectura, desplegament, desenvolupament i suport necessaris.

Microsoft Azure

La creixent col·lecció de serveis IaaS i PAAS de Microsoft Azure ofereix un ampli ventall de possibilitats per crear, implementar i desenvolupar aplicacions en un entorn cloud amb els majors nivells de seguretat i flexibilitat.

La plataforma d’Azure suporta aplicacions empresarials no només de Microsoft, sinó també d’altres fabricants com SAP, Oracle, IBM, etc. Aporta escala mundial, coherència i integració amb entorns locals, i uneix els avantatges d’un núvol pública amb el rendiment, seguretat i disponibilitat necessaris per executar les vostres aplicacions empresarials.

Serveis de Plataforma (PaaS)

azure_paas_01

Serveis d’Infrastructura (IaaS)

azure_iaas_01

Presència Global i múltiples centres de dades a Europa

Microsoft Azure està format per una de les xarxes més extenses del món, amb més de 100 data centers distribuïts per tot el planeta. Aporta escala mundial per a aquelles organitzacions que compten amb delegacions repartides en diferents continents que necessiten assegurar un accés als serveis amb baixa latència i complir amb les regulacions locals.

Microsoft compta amb diversos centres de dades a Europa que permeten donar compliment a les normatives de la Unió Europea sobre protecció de dades.

azure_worldwide_2

El proveïdor al núvol amb major nombre de certificacions

Microsoft és conscient que qui inverteix en un servei en el núvol ha de poder confiar en que les seves dades estiguin segures, que la seva privacitat està protegida i que conserva la propietat i el control sobre les dades. És a dir, la seguretat de que aquestes només es faran servir de manera coherent amb les seves expectatives.

Per això Microsoft ha fet un gran esforç per guanyar la confiança dels clients de Microsoft Azure amb una inversió important en tecnologia fundacional, que genera seguretat i privacitat en el procés de desenvolupament; amb mesures de seguretat i directives de privacitat líders de la indústria; i amb la participació en programes de compliment internacional i la comprovació independent de l’ajust als mateixos. Gràcies a això, actualment el núvol de Microsoft compta amb més certificacions de seguretat que qualsevol altra.

azure_cert_seg

Serveis d’ABAST relacionats amb Microsoft Azure

Com Microsoft Cloud Solution Provider de primer nivell, ABAST pot oferir als seus clients subscripcions a qualsevol de les solucions en el núvol de Microsoft, així com tota una àmplia gamma de serveis de valor.

ABAST proporciona serveis de planificació, disseny d’arquitectura, transformació i posada en marxa de solucions sobre la plataforma Microsoft Azure, així com serveis gestionats per l’administració, monitorització i suport de la infraestructura i aplicacions, i serveis de desenvolupament o implementació de noves aplicacions.

El nostre bagatge de més de 20 anys com Microsoft Partner i l’experiència assolida en els últims anys en diferents projectes de migració d’infraestructures i serveis TI al cloud, ens avalen com a partner de confiança per als seus processos de transformació cap al núvol.

azure_managed_services

ABAST li ajuda a migrar al núvol i a gestionar els seus serveis TIC

cap_abast_hybrid_multicloud_4

Núvol híbrid multicloud


Des d'ABAST oferim una completa col·lecció de serveis de núvol públic i núvol privat integrant els serveis d'alguns principals proveïdors de cloud empresarial, com Oracle, Microsoft o DXC Technology, amb serveis propis en el núvol i disseny de núvols privats sobre tecnologies i arquitectures estàndard (VMware, Openstack ...).

Leer más  >
cap_servicios_transicion_al_cloud

Serveis de transició al Cloud


Des d'ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l'anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Leer más  >
Business communications

Serveis gestionats


Prestem els serveis TI que la seva organització necessiti externalitzar perquè pugui centrar-se en la gestió del seu negoci.

Leer más  >