Emmagatzematge i protecció de dades

Actualment són necessàries solucions d'emmagatzematge capaces de gestionar grans volums de dades, garantint els majors nivells de disponibilitat, seguretat i velocitat d'accés a la informació. ABAST és un dels principals especialistes en storage d'Espanya, i les nostres aliances amb els fabricants líders ens permeten oferir-li les solucions tecnològicament més avançades i millor adaptades a les seves necessitats.

Serveis


  • Consultoria i disseny de solucions d’emmagatzematge i protecció de dades.
  • Serveis d’implementació de:
      • Solucions d’emmagatzematge unificat
      • Infraestructura SAN
      • Llibreries de Cintes i appliances de backup a disc
      • Software de Backup per a entorns físics i virtuals
      • Solucions avançades de replicació local i remota
  • Migracions i replicació entre sistemes d’emmagatzematge heterogenis.
  • Auditories de protecció de dades i de rendiment de l’emmagatzematge.
  • Serveis gestionats de Monitorització, Administració i Suport d’entorns d’emmagatzematge i protecció de dades.
  • Emmagatzematge i bakup en el núvol.

Solucions


  • Archiving
      • EMCSourceOne
      • Veritas Enterprise Vault

Cas d'èxit

Solucions destacades

portada_web_HPE_Primera

HPE Primera. L'emmagatzematge més intel·ligent del món


HPE Primera és una solució innovadora d'emmagatzematge intel·ligent de dades dissenyada per a la simplicitat, la resiliència i el rendiment a l'executar aplicacions i càrregues de treball de missió crítica. Proporciona emmagatzematge de nivell 0, està optimitzada per NVMe i ofereix un 100% de disponibilitat gràcies a la intel·ligència artificial d'HPE Infosight.

Leer más  >
cap_hpe_nimble_storage

HPE Nimble Storage


HPE Nimble Storage aprofita l'emmagatzematge flash i l'anàlisi predictiu de HPE Infosight per oferir un accés ràpid i fiable a les dades amb una disponibilitat mesurada del 99,9999%. Un nou concepte d'emmagatzematge autònom que simplifica les operacions en analitzar, predir i resoldre un 86% dels problemes de forma automàtica.

Leer más  >
cap_hp_3par

Emmagatzematge HPE 3PAR


Emmagatzematge de nivell 1 creat per a la virtualització i cloud, amb solucions de gamma mitjana, empresarials i tot flash. Potència l'agilitat amb un disseny amb optimització flash i amb accés a objectes, arxius i blocs.

Leer más  >
cap_hp_bura

Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d'HP (HP BURA)


Les solucions per còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d'HP ofereixen un nou enfocament cap a una solució d'emmagatzematge segundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Leer más  >
cap_HPE_product_portfolio

HPE Product Portfolio


Com HPE Gold Partner, ABAST posa a la seva disposició el complet catàleg de solucions de Hewlett Packard Enterprise: servidors, emmagatzematge i protecció de dades, networking, solucions hiperconvergentes, etc. a més d'una àmplia gamma de serveis.

Leer más  >
cap_soluciones_emc

Solucions d'Emmagatzematge EMC


Com EMC Business Partner posem a la seva disposició solucions d'emmagatzematge unificat, backup amb deduplicació, solucions de contingència i de continuïtat de negoci, administració de l'emmagatzematge centralitzada, emmagatzematge per a grans volums de dades ...

Leer más  >
cap_veeam_95

Veeam Availability Suite v9.5


Veeam® Availability Suite ™ ofereix alguna cosa completament diferent - Disponibilitat for the Always-On Enterprise ™ - aprofitant les inversions de TI a la virtualització del servidor, emmagatzematge modern i el núvol, per ajudar les organitzacions a complir amb els objectius de nivell de servei actuals, permetent la recuperació de qualsevol servei de TI i les aplicacions i dades associades en qüestió de minuts o segons.

Leer más  >
cap_soluciones_commvault

Solucions CommVault


Com a partner certificat de CommVault, ABAST posa a la seva disposició les solucions de protecció i gestió de dades d'aquest fabricant. Conegui les característiques de les solucions de backup i recuperació de CommVault.

Leer más  >

Conegui més sobre…

Emmagatzematge primari

Les Storage Area Network (SAN) permeten l’ús compartit d’arrays de discs com a alternativa als sistemes propietaris, permetent la consolidació de l’emmagatzematge de dades i una major flexibilitat en connectivitat gràcies a tecnologies com Fibre Channel i iSCSI.

La virtualització de l’emmagatzematge ofereix major modularitat i permet una administració i aprovisionament dels actius d’emmagatzematge molt més fàcil, el que afegeix més funcionalitat i ús.

Gràcies al Thin Provisioning podem proporcionar capacitat d’emmagatzematge de disc a les nostres aplicacions des d’un repositori d’emmagatzematge virtualitzat, reduint la quantitat de capacitat física de disc requerida inicialment i augmentant-la de forma dinàmica.

Els fabricants líders en emmagatzematge com HP i EMC compten amb solucions dissenyades específicament per a entorns virtuals. Simplifiquen la gestió, redueixen els costos d’adquisició, i garanteixen la disponibilitat de les dades.

Emmagatzematge secundari

La consolidació dels sistemes d’emmagatzematge i l’aparició de noves tecnologies hardware i software associades a l’entorn de còpia han permès una gran millora dels temps de backup i una major flexibilitat a l’hora de dissenyar el sistema de protecció de dades.

L’ús de llibreries de cintes segueix sent una solució molt estesa, però el backup en disc amb llibreries virtuals (VLS) basades en discs de baix cost es posiciona com una tendència cada vegada més en alça per a les còpies de seguretat. aquestes solucions incorporen tecnologia de deduplicació que permet reduir la quantitat de dades a emmagatzemar i augmentar els períodes de retenció, i tecnologia de replicació, que permet consolidar les còpies de diferents seus i facilitar la restauració en cas de desastre.

Tot això ofereix al departament de TI una major fiabilitat de les dades emmagatzemades, una reducció dels temps de finestra de backup i de recuperació, i major flexibilitat en l’administració de l’entorn.

Solucions de contingència i de continuïtat del negoci

cap_hp_bura

Solucions de Backup, Recuperació i Arxivat d'HP (HP BURA)


Les solucions per còpia de seguretat, Restauració i Arxivat d'HP ofereixen un nou enfocament cap a una solució d'emmagatzematge segundari integrada i convergent, amb màxims rendiments i escalabilitat, millora de la protecció i reducció dels temps de còpia i recuperació.

Leer más  >

La pèrdua massiva d’informació és espectacularment costosa en temps i diners. Les estadístiques demostren que el 90% de les organitzacions que han patit una pèrdua d’aquest tipus no han pogut continuar en el seu negoci durant un període de dos anys.

La reducció tant de la seva RPO (Recovery Print Objective) com RTO (Recovery Time Objective) es porta a terme implantant solucions de contingència i continuïtat de negoci, mitjançant la integració d’eines de backup amb entorns de replicació. Tot això des d’una única consola de gestió. S’aconsegueix així reduir la pèrdua d’informació i el temps de recuperació, evitant l’impacte negatiu en el seu negoci.

ABAST pot oferir-li els seus serveis de consultoria per a desenvolupar un Pla de Contingència o un Pla de Continuïtat de Negoci, així com les solucions tecnològiques necessàries i els serveis associats per a la seva implantació i manteniment.

Gestió de Recursos d'Emmagatzematge Centralitzada

L’ús de solucions de gestió centralitzada de l’emmagatzematge permet administrar les seves solucions storage SAN, NAS i aplicatius, tant en sistemes físics com virtuals, amb una visió global que simplifica la gestió de les seves TI, augmenta l’eficàcia de funcionament i la protecció de les seves dades, redueix costos operatius i costos de propietat, i millora el rendiment de negoci.

ABAST pot proporcionar eines d’automatització per a gestió i aprovisionament de recursos d’emmagatzematge, i per a la gestió del rendiment des de l’aplicació a la dada, que suporten aplicacions heterogènies (Oracle, SQL Server, Sybase, Exchange …) i diferents tipus de servidors i dispositius SAN.

Gestió del Cicle de Vida de la Informació (ILM)

La gran quantitat d’informació que es produeix o es guarda en una organització té un significat i importància que varia a través del temps. Per tant la informació ha de ser tractada i guardada de manera diferent, ja que el nivell d’accés i consulta a la mateixa canvia a mesura que passa el temps i perd el seu valor inicial. El concepte de ILM (Information Lifecycle Management) consisteix a gestionar adequadament la informació, determinant on i com ha d’estar guardada per garantir un bon accés i optimitzar la capacitat del nostre entorn d’emmagatzematge. ILM és una estratègia que l’ajuda a mantenir un baix cost total de la propietat (TCO) i augmentar el valor per al seu negoci.

Certificacions / Aliances