Avís legal

Avís Legal

Els continguts del web de ABAST pertanyen a: 

ABAST SYSTEMS & SOLUTIONS, S.L.
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona el 2017.08.30
(Tom 40203, Foli 154, Full B 73.607, Inscripció 50)
CIF: B59104612
Domicili Fiscal: c / Equador, 39-45 – 08029 Barcelona

El domini abast.es es troba inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona nº 185/03 (Tom 24.690, Foli 221, Full B 73.607, Inscripció 19)

Tota la informació continguda en aquest lloc web, el seu disseny gràfic, imatges, bases de dades, índexs, codi font i qualsevol altre element que formi part del mateix és propietat de l’empresa Abast Systems & Solutions, S.L. La reproducció total o parcial, distribució, modificació, cessió i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

Abast Systems & Solutions, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest lloc web i no gestionada directament pels nostres administradors web.

La funció dels links que apareixen en aquesta pàgina és exclusivament la d’informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest lloc web. Aquests enllaços no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita dels llocs de destinació, i per això Abast Systems & Solutions, S.L, no serà responsables del resultat obtingut a través d’aquests enllaços hipertextuals.

En oferir aquests enllaços, no es pot inferir que Abast Systems & Solutions, S.L aprovi el contingut o un altre material inclòs en aquestes webs ni tampoc es pot inferir cap relació de Abast Systems & Solutions, S.L amb les parts que allotgen aquestes webs.

Per a qualsevol comentari o suggeriment sobre els continguts d’aquest website poden posar-se en contacte amb cgarcia@abast.es

Registration

Forgotten Password?