Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

Blog ABAST

Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

13 de març de 2023

Magic Quadrant Gartner IPaaS 2023
L’informe anual Magic Quadrant for Integration Platform as a Service (iPaaS), Worldwide de Gartner, referent en l’avaluació de proveïdors al mercat d’integració de plataformes com a servei, ha destacat, aquest 2023, a Oracle i Microsoft, el que valida la seva excel·lència en la integració de plataformes.

Per Carles Biosca,
Data Services Manager

Quadrant Màgic de Gartner®

El Quadrant Màgic de Gartner® és una eina fonamental tant per a líders de TI com per a organitzacions en recerca de plataformes d’integració fiables i robustes.

Els criteris clau que Gartner avalua per al posicionament dels proveïdors es basen en diferents aspectes: la visió estratègica integral i la capacitat per dur-la a terme, la capacitat d’execució en termes d’innovació tecnològica, l’amplitud i la profunditat de les capacitats d’integració, així com la satisfacció del client i la solidesa financera dels proveïdors.

D’aquesta manera, Gartner proporciona una visió detallada i basada en dades sobre l’estat actual del mercat d’iPaaS.

Oracle

Oracle ha estat nomenat per sisena vegada consecutiva com a líder mundial al Quadrant Màgic de Gartner® per a Integration Platform as a Service (iPaaS).

La plataforma Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ha estat reconeguda pel seu enfocament centrat en la simplicitat i l’eficiència. Amb els seus serveis d’integració, permet l’automatització de tasques rutinàries i la connexió de sitges de dades a qualsevol sistema SaaS, personalitzat o local. A més, integra serveis d’intel·ligència artificial que faciliten a les empreses simplificar les experiències dels clients i empleats.

La necessitat cada vegada més gran de les empreses d’innovar ràpidament, optimitzar les seves operacions i oferir experiències basades en dades provoca un auge al mercat d’iPaaS. Així és com l’amplitud de la cartera i la capacitat d’innovació constants fan d’Oracle una elecció sòlida per a les organitzacions que busquen una plataforma d’integració integral.

Microsoft

Microsoft es troba entre els líders mundials citats al Quadrant Màgic de Gartner® per cinquena vegada per a Integration Platform as a Service (iPaaS) gràcies a la seva plataforma Azure Integration Services.

Gartner reconeix la capacitat de Microsoft per oferir una solució completa d’iPaaS que combina eines d’integració, automatització i desenvolupament al núvol amb escalabilitat sense límits.

Azure Integration Services permet a les organitzacions connectar de manera senzilla sistemes i aplicacions locals amb serveis al núvol, facilitant la creació de fluxos de treball i l’orquestració de processos empresarials. L’escalabilitat i flexibilitat d’Azure, juntament amb l’àmplia presència de Microsoft al mercat empresarial, brinden a les organitzacions la confiança necessària per gestionar les necessitats d’integració a qualsevol escala.

Integration Services & BPM d’ABAST

La unitat de negoci Integration Services & BPM d’ABAST confia en Oracle i Microsoft per als projectes d’integració d’aplicacions, serveis i processos. Aquestes dues tecnologies capdavanteres de les quals ABAST és partner des de fa anys, han demostrat la seva excel·lència i confiança en el mercat d’iPaaS.

En un món on la tecnologia usada a les empreses ha anat multiplicant-se i augmentant la seva diversitat, és un punt clau per a l’èxit de la digitalització que els diferents aplicacions i sistemes intercanviïn informació de manera àgil. Per fer-ho, l’ús de solucions d’integració que permetin connectar els sistemes, reaccionar a esdeveniments o publicar serveis per permetre als proveïdors o clients integrar-se amb nosaltres són una eina que ens hem de plantejar incorporar a la nostra arquitectura d’IT.

L´ús de les solucions d´integració Cloud d´Oracle o Microsoft ens proporcionen:

  • Un sistema d’integració que permet connectar els nostres sistemes Cloud entre ells o amb els sistemes on-premise tradicionals i viceversa.
  • Connectors per a solucions Cloud d’ampli ús al mercat (tant SaaS, com PaaS o altre tipus de serveis com bases de dades, cues de missatgeria, FTPs, etc) que ens acceleren el procés d’integració i ens aïllen del coneixement detallat de les APIs específiques d’aquestes solucions.
  • La capacitat de publicar els nostres serveis al món exterior de manera segura i estandarditzada, oferint mecanismes que facilitin la monetització de les nostres APIs.
  • La construcció de procés de negoci transversals basats en la combinació de tasques humanes i automatització.

Usant aquest tipus de solucions ens permet oferir solucions d’integració sòlides i eficients als nostres clients.

En definitiva, Oracle i Microsoft continuen demostrant el seu lideratge al quadrant de Líders del Magic Quadrant de Gartner per a Integration Platform as a Service el 2023 gràcies a la seva visió estratègica, la seva capacitat d’execució, la seva innovació tecnològica i la satisfacció dels seus clients. Per la seva banda, ABAST continua apostant fort per les dues companyies en el camp de la integració d’aplicacions, serveis i processos.

Últims posts publicats al Blog d'ABAST

Redefinint la productivitat empresarial

Power Automate és una eina que forma part de la suite de Microsoft Power Platform i que serveix, entre altres coses, per a l'automatització de…
Leer más

Nova Normativa Europea de Ciberseguretat NIS2

En un món cada vegada més digitalitzat, la seguretat cibernètica s'ha convertit en una preocupació central per a governs, empreses i ciutadants per igual. Amb…
Leer más

Oracle EU Sovereign Cloud: una solució de núvol segura i flexible per a la Unió Europea i Espanya

Fa un parell de setmanes molts mitjans de comunicació es van fer ressò de la notícia de que la Comissió Europea ha escollit a Oracle…
Leer más

Registration

Forgotten Password?