Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

Blog ABAST

Oracle i Microsoft lideren en Integration Platform as a Service el 2023 segons el Quadrant Màgic de Gartner

13 de març de 2023

Magic Quadrant Gartner IPaaS 2023
L’informe anual Magic Quadrant for Integration Platform as a Service (iPaaS), Worldwide de Gartner, referent en l’avaluació de proveïdors al mercat d’integració de plataformes com a servei, ha destacat, aquest 2023, a Oracle i Microsoft, el que valida la seva excel·lència en la integració de plataformes.

Per Carles Biosca,
Data Services Manager

Quadrant Màgic de Gartner®

El Quadrant Màgic de Gartner® és una eina fonamental tant per a líders de TI com per a organitzacions en recerca de plataformes d’integració fiables i robustes.

Els criteris clau que Gartner avalua per al posicionament dels proveïdors es basen en diferents aspectes: la visió estratègica integral i la capacitat per dur-la a terme, la capacitat d’execució en termes d’innovació tecnològica, l’amplitud i la profunditat de les capacitats d’integració, així com la satisfacció del client i la solidesa financera dels proveïdors.

D’aquesta manera, Gartner proporciona una visió detallada i basada en dades sobre l’estat actual del mercat d’iPaaS.

Oracle

Oracle ha estat nomenat per sisena vegada consecutiva com a líder mundial al Quadrant Màgic de Gartner® per a Integration Platform as a Service (iPaaS).

La plataforma Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ha estat reconeguda pel seu enfocament centrat en la simplicitat i l’eficiència. Amb els seus serveis d’integració, permet l’automatització de tasques rutinàries i la connexió de sitges de dades a qualsevol sistema SaaS, personalitzat o local. A més, integra serveis d’intel·ligència artificial que faciliten a les empreses simplificar les experiències dels clients i empleats.

La necessitat cada vegada més gran de les empreses d’innovar ràpidament, optimitzar les seves operacions i oferir experiències basades en dades provoca un auge al mercat d’iPaaS. Així és com l’amplitud de la cartera i la capacitat d’innovació constants fan d’Oracle una elecció sòlida per a les organitzacions que busquen una plataforma d’integració integral.

Microsoft

Microsoft es troba entre els líders mundials citats al Quadrant Màgic de Gartner® per cinquena vegada per a Integration Platform as a Service (iPaaS) gràcies a la seva plataforma Azure Integration Services.

Gartner reconeix la capacitat de Microsoft per oferir una solució completa d’iPaaS que combina eines d’integració, automatització i desenvolupament al núvol amb escalabilitat sense límits.

Azure Integration Services permet a les organitzacions connectar de manera senzilla sistemes i aplicacions locals amb serveis al núvol, facilitant la creació de fluxos de treball i l’orquestració de processos empresarials. L’escalabilitat i flexibilitat d’Azure, juntament amb l’àmplia presència de Microsoft al mercat empresarial, brinden a les organitzacions la confiança necessària per gestionar les necessitats d’integració a qualsevol escala.

Integration Services & BPM d’ABAST

La unitat de negoci Integration Services & BPM d’ABAST confia en Oracle i Microsoft per als projectes d’integració d’aplicacions, serveis i processos. Aquestes dues tecnologies capdavanteres de les quals ABAST és partner des de fa anys, han demostrat la seva excel·lència i confiança en el mercat d’iPaaS.

En un món on la tecnologia usada a les empreses ha anat multiplicant-se i augmentant la seva diversitat, és un punt clau per a l’èxit de la digitalització que els diferents aplicacions i sistemes intercanviïn informació de manera àgil. Per fer-ho, l’ús de solucions d’integració que permetin connectar els sistemes, reaccionar a esdeveniments o publicar serveis per permetre als proveïdors o clients integrar-se amb nosaltres són una eina que ens hem de plantejar incorporar a la nostra arquitectura d’IT.

L´ús de les solucions d´integració Cloud d´Oracle o Microsoft ens proporcionen:

  • Un sistema d’integració que permet connectar els nostres sistemes Cloud entre ells o amb els sistemes on-premise tradicionals i viceversa.
  • Connectors per a solucions Cloud d’ampli ús al mercat (tant SaaS, com PaaS o altre tipus de serveis com bases de dades, cues de missatgeria, FTPs, etc) que ens acceleren el procés d’integració i ens aïllen del coneixement detallat de les APIs específiques d’aquestes solucions.
  • La capacitat de publicar els nostres serveis al món exterior de manera segura i estandarditzada, oferint mecanismes que facilitin la monetització de les nostres APIs.
  • La construcció de procés de negoci transversals basats en la combinació de tasques humanes i automatització.

Usant aquest tipus de solucions ens permet oferir solucions d’integració sòlides i eficients als nostres clients.

En definitiva, Oracle i Microsoft continuen demostrant el seu lideratge al quadrant de Líders del Magic Quadrant de Gartner per a Integration Platform as a Service el 2023 gràcies a la seva visió estratègica, la seva capacitat d’execució, la seva innovació tecnològica i la satisfacció dels seus clients. Per la seva banda, ABAST continua apostant fort per les dues companyies en el camp de la integració d’aplicacions, serveis i processos.

Últims posts publicats al Blog d'ABAST

UiPath Communications Mining: Transformant la Comunicació Empresarial

UiPath Communications Mining ens ajudarà a comprendre i actuar amb rapidesa sobre cada missatge que rebem, per a millorar l'experiència dels nostres clients.
Leer más

Cómo implementar un Data Lakehouse en Azure

Continuamos la serie iniciada con el artículo “Cómo modernizar tu arquitectura de Business Intelligence con Data Lakehouse”. En el anterior artículo hablamos de manera general…
Leer más

La Llei Antifrau: Impactes en la Gestió de Comptabilitat i Facturació

La lluita contra el frau fiscal és un tema recurrent a les agendes governamentals de molts països. En aquest context, la Llei Antifrau i el…
Leer más

Registration

Forgotten Password?