Núvols Privats (Private Cloud)

HPE Helion CloudSystem

HPE Helion CloudSystem és la solució de núvol més completa, integrada i oberta del mercat. Amb la tecnologia OpenStack® i desenvolupada amb èmfasi en l’automatització i la facilitat d’ús, HPE Helion CloudSystem redefineix la forma de crear i gestionar els serveis en el núvol. Creada pensant en les empreses i els proveïdors de serveis, la solució de gestió del cicle de vida de servei integral li dóna la capacitat de donar aprovisionament a les aplicacions sense esforç i als seus recursos d’infraestructura corresponents. Amb una aproximació de codi obert i compatibilitat per al lliurament de serveis híbrids, pot executar serveis in situ en el núvol privat gestionant simultàniament serveis fora de les instal·lacions o en proveïdors de núvol públic externs. Per a la màxima flexibilitat, HPE Helion CloudSystem està disponible com a paquet de software o es lliura com a part d’una solució HPE ConvergedSystem integrada. Pot implementar-la a la infraestructura existent per incrementar la rendibilitat de la inversió o com un sistema integrat per minimitzar el temps d’amortització. Per a un entorn de núvol totalment nou, us recomanem la solució HPE Helion CloudSystem totalment integrada, lliurada en una infraestructura HPE ConvergedSystem preparada per al seu ús i optimitzada per a la càrrega de treball. En funció de les necessitats de la seva càrrega de treball, pot triar entre aquestes potents solucions HPE ConvergedSystem:
 • HPE Helion CloudSystem a HPE ConvergedSystem 700x per al núvol, la computació intel·ligent actualitzada de HP i una SAN compatible amb l’última versió d’HP OneView i ProLiant Gen9.
 • HPE Helion CloudSystem en HPE ConvergedSystem 250-HC StoreVirtual, la nostra nova plataforma hiperconvergente amb computació i emmagatzematge local.
Ambdues solucions estan disponibles amb la seva opció de software en el núvol HP Helion: HPE Helion CloudSystem Foundation o HPE Helion CloudSystem Enterprise.
 • HPE Helion CloudSystem Foundation. Un punt d’entrada ideal per a les empreses interessades en una implementació ràpida i directa de les solucions IaaS en el núvol. Aquesta aplicació de programari preintegrada aporta serveis d’infraestructura en el núvol bàsics en un entorn de nivell empresarial per a una ràpida rendibilitat de la inversió.
 • HPE Helion CloudSystem Enterprise. Una solució integral de nivell empresarial per a aportar serveis d’infraestructura avançats i serveis d’aplicacions i plataformes per als entorns de núvol híbrida i privada, totalment adaptats als seus objectius tecnològics i empresarials. Ha estat creada pensant en la integració, pel que pot incorporar serveis en el núvol amb actius de TI existents, el que fa que s’adapti perfectament, independentment del punt en què es trobi la seva organització en el trajecte cap al núvol.

VMware vCloud Suite

VMware vCloud Suite és un producte integrat per a la creació i gestió d’una cloud privada basada en VMware vSphere que permet a les organitzacions de TI aconseguir millores revolucionàries d’eficiència, agilitat i control. vCloud Suite inclou:
 • Virtualització de l’entorn de TI amb vSphere, la plataforma de virtualització de servidors líder del mercat.
 • Emmagatzematge i disponibilitat amb vCenter Site Recovery Manager. Proves i recuperació davant desastres basades en polítiques per a totes les aplicacions virtualitzades.
 • Gestió i automatització amb
  • vRealize Operations: Gestió intel·ligent del rendiment, la capacitat i la configuració per a entorns de vSphere.
  • vRealize Automation: Implementació d’aplicacions i infraestructura d’autoservei i basades en polítiques per a entorns de vSphere.
  • vRealize Business: Automatització del càlcul de costos, el mesurament de l’ús i els preus de serveis de la infraestructura virtualitzada per a entorns de vSphere.

Solucions de núvol privat Microsoft

Construïm núvols privats basades en les solucions:
 • Microsoft Windows Server
 • Microsoft System Center
La virtualització és un primer pas que li permet una millor utilització dels recursos de què disposa, i gràcies a les funcions integrades de virtualització de Windows Server obtindrà les millors característiques i el major rendiment. En afegir les capacitats de System Center, pot aportar l’escalabilitat i la flexibilitat del núvol al centre de dades a través de l’automatització, el sondeig de recursos i l’aprovisionament dinàmic. Automatitzar les tasques repetitives li permet reduir els errors i augmentar la velocitat. L’automatització també permet que el centre de dades sigui més resistent, amb processos predefinits per tractar els pics inesperats en la demanda. En sondejar els recursos per a la computació, l’emmagatzematge i la xarxa, pot moure les càrregues de treball amb més facilitat i equilibrar la càrrega a través de tota la infraestructura. I les funcions d’administració millorades li permeten aprovisionar i implementar les aplicacions amb més rapidesa. Amb una solució privada en el núvol de Microsoft, el seu centre de dades pot ser un element que marqui la diferència respecte a la competència.
Redueixi l’esforç dedicat a la seva infraestructura TI per centrar-se en el seu negoci. L’ajudem a transformar les seves TI cap a un model de núvol privat virtual basada en la plataforma DXC technology VPC i serveis gestionats de ABAST.
DaaS - Desktop as a Service
Les solucions Desktop as a Service (Dies) ofereixen múltiples avantatges tant per als usuaris com per al departament de TI. ABAST ofereix una plataforma d’escriptoris virtuals basada en tecnologia Flexxible i allotjada a l’entorn de núvol empresarial de Hewlett Packard Enterprise (HPE Helion VPC), que ofereix els majors nivells de rendiment, seguretat i disponibilitat.
Des d’ABAST podem ajudar-li a definir la millor estratègia per obtenir el màxim rendiment del Cloud Computing, des de l’anàlisi de viabilitat fins a la planificació de les fases de transformació i migració.

Registration

Forgotten Password?